Vizitator deiu99 Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 am o problema. Am un lg ku990i codat pe orange si am cumparat un x-sim( daca nu stiti ce e, cautati pe google). Azi luai o cartela vodafone si il pusei in telefonul meu impreuna cu xsimul. Cartela mi-o citeste dar nu am semnal.AM INCERCAT TOATE MODALITATIILE da nu a mers pana acum. Zice numai apeluri de urgenta si nu am semnal. Cum as putea sa rezolv problema? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 X-sim -ul la anumite versiuni software da rateuri si de aceea nu ai semnal. Cel mai simplu e sa mergi la un service. M ai mult de 20 lei dec nu ar trebui sa coste. Link spre comentariu
Vizitator deiu99 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 X-sim -ul la anumite versiuni software da rateuri si de aceea nu ai semnal. Cel mai simplu e sa mergi la un service. M ai mult de 20 lei dec nu ar trebui sa coste.pai si daca schimb singur softul?Vreau sa zic, ca am bagat cartela digi impreuna cu sximul si a mers, a avut si semnal 3g da la vodafone nu merge. Care soft lg ku990i suporta xsim impreuna cu vodafone? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum