Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator Willem...

vasy_gsm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasy_gsm

8

• ALEKS

4

• pavcostel

4

• ghimpe--

4

Top autori în acest subiect

Eu am lipit versiunea 3B si (inca) nu-mi merge. Dar nici nu m-am mai ocupat de el de (prea) multa vreme....La un moment dat nici nu mai stiam daca nu am distrus vre-un uC tot testandu-le...Acum am un programator care stiu sigur ca functioeaza, deci pot verifica uC si in alt aparat.O sa reiau "sapaturile" si te tin la curent.Daca iti va iesi inaintea mea, iti voi ramane indatorat daca ma vei anunta pe forum sau prin MP...Bafta si Succes

Link spre comentariu

Softul lui Willem vede orice fisier .bin, hex, etc.Ce scoate programul MPLAB merge folosit direct in softul Willem. Asta e sigur.In schimb nu am lucrat deloc cu programatorul ce spui tu. Fiind insa Microchip ma indoiesc serios ca va sti toate cele, Atmel, AVR, seriale si altele.Poate cineva care a lucrat cu el ne poate spune.Cu stima,Costel

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Programatorul inca nu l-am facut din lipsa de timp,si ce-i drept am tot stat pe ganduri pentru ca nu am gasit varianta optima care sa fac.Dar in Iarna asta o sa fac, numai sa gasesc varianta care stie sa programeze cele mai multe componente.Sunt destul de ocupat,lucrez intr-un service GSM si telefoanele astea i-mi rapesc cam tot timpul,iar pentru programat cateva memorii si ceva microcontrollere ma folosesc de-un montaj facut de mine ,din revista conexclub.Va spun eu cand il fac si cum lucreaza. Toate cele bune.....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări