vasy_gsm Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Ce stiti despre programatorul Willem,impreuna cu softwareul sau este valabil? Link spre comentariu
Flor Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Eu am lipit versiunea 3B si (inca) nu-mi merge. Dar nici nu m-am mai ocupat de el de (prea) multa vreme....La un moment dat nici nu mai stiam daca nu am distrus vre-un uC tot testandu-le...Acum am un programator care stiu sigur ca functioeaza, deci pot verifica uC si in alt aparat.O sa reiau "sapaturile" si te tin la curent.Daca iti va iesi inaintea mea, iti voi ramane indatorat daca ma vei anunta pe forum sau prin MP...Bafta si Succes Link spre comentariu
pavcostel Postat August 27, 2005 Partajează Postat August 27, 2005 Salutare!Eu l-am facut cam de doi ani si am scris cam ce am vrut cu el. Fara probleme. Personal sunt f.multumit, cost/performanta ok.Cu stima,Costel Link spre comentariu
vasy_gsm Postat August 27, 2005 Autor Partajează Postat August 27, 2005 Inseamna ca pot pot sa ma apuc de treaba,sa-l fac si eu. Link spre comentariu
pavcostel Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Acum vezi ca sunt mai multe variante. Alege una care sa stie mai toate cipurile, chiar daca e mai veche!Mult succes!Cu stima,Costel Link spre comentariu
vasy_gsm Postat August 30, 2005 Autor Partajează Postat August 30, 2005 Merci Costele... Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Dar intre Willem si MPLAB care ar fi mai bun ? Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Softul lui Willem vede orice fisier .bin, hex, etc.Ce scoate programul MPLAB merge folosit direct in softul Willem. Asta e sigur.In schimb nu am lucrat deloc cu programatorul ce spui tu. Fiind insa Microchip ma indoiesc serios ca va sti toate cele, Atmel, AVR, seriale si altele.Poate cineva care a lucrat cu el ne poate spune.Cu stima,Costel Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Atunci sa ne ajute cineva sa ne spuna care ar fi mai bun. Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2005 Am gasit versiunea 4.5 ce ziceti de ea merita incercat? s-au 4.0 , am schemele la amandoua ,care dintre ele este mai valabila? Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 18, 2005 Partajează Postat Septembrie 18, 2005 Daca poti accesa forumul Willem, vezi ca sunt acolo pareri ale "greilor". Daca nu, fa varianta care stie cele mai multe cipuri! Parerea mea...Cu stima,Costel Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 20, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2005 ok... Link spre comentariu
andiy Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Inseamna ca pot pot sa ma apuc de treaba,sa-l fac si eu.Ma intereseaza daca ai facut programatorul şi care varianta ai ales. Merci Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Decembrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2005 Programatorul inca nu l-am facut din lipsa de timp,si ce-i drept am tot stat pe ganduri pentru ca nu am gasit varianta optima care sa fac.Dar in Iarna asta o sa fac, numai sa gasesc varianta care stie sa programeze cele mai multe componente.Sunt destul de ocupat,lucrez intr-un service GSM si telefoanele astea i-mi rapesc cam tot timpul,iar pentru programat cateva memorii si ceva microcontrollere ma folosesc de-un montaj facut de mine ,din revista conexclub.Va spun eu cand il fac si cum lucreaza. Toate cele bune..... Link spre comentariu
bogdanel Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 Eu am PCB3b shi merge brici. Pe win98. Inca n-am lucrat cu vreun cip sa nu-l shtie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum