Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare semnal prin radiocass

Vizitator ptrionutz

Postări Recomandate

Vizitator ptrionutz

Salut! Am si eu o intrebare, sper sa nu fie prea idioata. Vreau sa leg un iPod la casetofonul de la masina, adica sa anulez caseta si sa leg auxiliarul in locul ei. A facut cineva asta la un cd-player si a mers(nu prea bine ca cd-playerul era varza). Vreau sa stiu daca merge sa fac chestia asta si daca semnalul o sa aibe claritate .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• gogutu

1

• MarioRobert

1

• Ranger007

1

De ce sa fie o prostie? E doar o modalitate de a-ti asculta muzica de pe ipod si nu de pe o caseta, care poate fi uneori prea veche. De obicei ipod-urile si unele telefoane mobile scot semnal destul de puternic.

Link spre comentariu

Salut! Am si eu o intrebare, sper sa nu fie prea idioata. Vreau sa leg un iPod la casetofonul de la masina, adica sa anulez caseta si sa leg auxiliarul in locul ei. A facut cineva asta la un cd-player si a mers(nu prea bine ca cd-playerul era varza). Vreau sa stiu daca merge sa fac chestia asta si daca semnalul o sa aibe claritate .

dacă eşti tămâie în materie, vezi dacă se mai găsesc adaptoarele alea mp3 player la casetă...arată ca o casetă normală, dar acolo unde vine capul e o bobină, şi primeşte semnal printr-un mic jack, care este eventual amplificat şi apoi băgat în circuitul normal al casetofonului...aşa n-ai alte probleme... doar că n-am mai văzut aşa ceva cam de multişor prin magazine, de când s-au cam învechit casetofoanele...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări