Vizitator ptrionutz Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Salut! Am si eu o intrebare, sper sa nu fie prea idioata. Vreau sa leg un iPod la casetofonul de la masina, adica sa anulez caseta si sa leg auxiliarul in locul ei. A facut cineva asta la un cd-player si a mers(nu prea bine ca cd-playerul era varza). Vreau sa stiu daca merge sa fac chestia asta si daca semnalul o sa aibe claritate . Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Semnalul de la Ipod il aplici pe potentiometrul de volum al casetofonului. Link spre comentariu
Vizitator ptrionutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Nu prea inteleg de ce acolo, da o sa incerc. A mai facut cineva chestia asta, se merita sau e o prostie? Link spre comentariu
MarioRobert Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Pentru ca acolo e intrarea de semnal a amplificatorului. Link spre comentariu
Ranger007 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 De ce sa fie o prostie? E doar o modalitate de a-ti asculta muzica de pe ipod si nu de pe o caseta, care poate fi uneori prea veche. De obicei ipod-urile si unele telefoane mobile scot semnal destul de puternic. Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 legaturi de la ipod la cas auto Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Salut! Am si eu o intrebare, sper sa nu fie prea idioata. Vreau sa leg un iPod la casetofonul de la masina, adica sa anulez caseta si sa leg auxiliarul in locul ei. A facut cineva asta la un cd-player si a mers(nu prea bine ca cd-playerul era varza). Vreau sa stiu daca merge sa fac chestia asta si daca semnalul o sa aibe claritate .dacă eşti tămâie în materie, vezi dacă se mai găsesc adaptoarele alea mp3 player la casetă...arată ca o casetă normală, dar acolo unde vine capul e o bobină, şi primeşte semnal printr-un mic jack, care este eventual amplificat şi apoi băgat în circuitul normal al casetofonului...aşa n-ai alte probleme... doar că n-am mai văzut aşa ceva cam de multişor prin magazine, de când s-au cam învechit casetofoanele... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum