vasy_gsm Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Am pus un adaptor "USB-SERIAL" in sloturile existente la un Laptop Asus P4, si i-mi face numai Com-uri mari Com17 ,Com18 Com19 si com20,iar eu cu softurile cu care lucrez,nu am mai mult de 10 , 12 com. ce trebuie sa fac si de unde sa setez si ce sa setez,ca sa am asa eventual.com1, com2 ,com3. Daca m-ati inteles va multzumesc mult... Link spre comentariu
cniky Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 cred ca o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte :lol:NU seta un numar deja alocat pe porturile fizice activate in PC (gen COM 1/2) Link spre comentariu
vasy_gsm Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 Merci tare mult Cniky... Link spre comentariu
Vizitator fion Postat Septembrie 15, 2005 Partajează Postat Septembrie 15, 2005 merge si pe com 1 sau 2eu de exemplu, din aceleasi motive expuse mai sus (programul folosit nu are posibilitatea selectarii com-urilor cu nr mare) am setat pe com 2 un adaptor usb-serialsi merge ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum