Vizitator cornellusch Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 mai deunazi am facut rost de un tv alba cu sasiu ctv-4855...problema este ca un alt electronist a umblat in el si a schimbat piesele cu alte valori si pentru mine nu e ok...trasee cu sarma chestii....7 condensatori lipiti unul de altul si dupa aceea facute terminale si pusi in cablaj....in fine...VA ROG FRUMOS DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE CU O SCHEMA PENTRU ACEST SASIU...VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!! Link spre comentariu
naebv Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 viewtopic.php?f=17&t=12666 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Va Salut ! aveti atasata schema ceruta. Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator cornellusch Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 mii si mii de multumiri pentru ajutorul acordat! :dans:L.E:am luat teapa....fisierul pe care l-am primit de la dvs este in format php.....nu pot sal utilizez....cel putin in windows 7 chiar nu stiu ce sa fac cu el...va multumesc oricum ca ati incercat totusi sa ma ajutati.Iar pentru ca nu prea am dat detalii imi cer scuze dar sunt la inceput si nu prea stiu cum se face...multumesc pentru atentionare...naveam de unde sa stiu... :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 multumesc pentru atentionare...naveam de unde sa stiuEra suficient sa citesti regulamentul:viewtopic.php?f=36&t=2390viewtopic.php?f=17&t=12666 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum