Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum downloadez o harta ?

ddeliciu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

6

• srdjan

3

• Spitfire

1

Cu save image salveaza doar partea care e in momentul respectiv pe ecran, adica nu toata harta si sa ii poti da zoom cat vrei.Cu pdf printer e aceasi chestie, o salvezi ca pdf dar tot cat apare pe ecran.Pe mine ma intereseaza toata poza sau ce format o avea, la rezolutie maxima. Sa o pot utiliza exact ca pe site.Deci solutiile oferite nu sunt bune...

Link spre comentariu

vad ca au schimbat versiunea aplicatiei la cluj si timis.

la arad e mai simplu: sunt 3 foldere pentru 3 rezolutii diferite ale imaginilor si se compune o matrice de imagini care formeaza harta.

de exemplu http://www.map2web.cc/arad/ara01_neu/ara01_323.gif este in folderul http://www.map2web.cc/arad/ara01_neu/ care nu este indexat (nu se poate vedea continutul dar poti accesa continutul daca stii ce denumiri au fisierele)

eu mai demult facusem un script in php cu care descarcasem toate imaginile respective pt fiecare rezolutie si formam harta folosind libraria gd2 astfel putand-o descarca ca o singura imagine.

acelasi lucru face si noua versiune a lor dar nu pe toata harta ci doar pentru cat incape pe ecran functie de punctul ales si de rezolutia aleasa. daca aflii unde tin imaginile si ce reguli de numire a lor au se rezolva restul ;)

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

m-am chinuit o vreme dar treaba e destul de complicata.iti atasez o pagina html care are un formular cu un text si un buton. (recomand sa o deschizi cu internet explorer pentru ca mie personal pe firefox-uri imi face redirectari la infinit din cauza raspunsului ce-l primest formularul).daca te prinzi cu precizie ce inseamna exact valorile din formular se poate face cate ceva.la cat de complicat e, renunt sa-mi bat capul pe gratis :)spor!

Link spre comentariu

pe mine ma depaseste cu viteza destul de mare problema.Daca poti sa o descarci in pdf sau ceva suportabil de catre illustrator, adica sa o pot modifica in ilustrator dupa aia, rezolvam si cu o remuneratie.Asigura-te ca poti sa o scoti cum vreau eu si apoi spune-mi cat doresti :DMerci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări