ddeliciu Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Harta este pe acest site , mai exact aici. Nu imi dau seama cum functioneaza de fapt aplicatia aia, si deasemeni nu stiu in ce format este harta pe server. Cum o pot downloada in computer ? In orice format daca e sa o am. :cry: Link spre comentariu
Vizitator malevdoi Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Click dreapta ... Save Image As . [format GIF] Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Se poate instala o imprimanta virtuala, gen "BullzipPDF Printer", si se salveaza harta in format pdf. http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php#download Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iunie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2010 Cu save image salveaza doar partea care e in momentul respectiv pe ecran, adica nu toata harta si sa ii poti da zoom cat vrei.Cu pdf printer e aceasi chestie, o salvezi ca pdf dar tot cat apare pe ecran.Pe mine ma intereseaza toata poza sau ce format o avea, la rezolutie maxima. Sa o pot utiliza exact ca pe site.Deci solutiile oferite nu sunt bune... Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 vad ca au schimbat versiunea aplicatiei la cluj si timis. la arad e mai simplu: sunt 3 foldere pentru 3 rezolutii diferite ale imaginilor si se compune o matrice de imagini care formeaza harta. de exemplu http://www.map2web.cc/arad/ara01_neu/ara01_323.gif este in folderul http://www.map2web.cc/arad/ara01_neu/ care nu este indexat (nu se poate vedea continutul dar poti accesa continutul daca stii ce denumiri au fisierele) eu mai demult facusem un script in php cu care descarcasem toate imaginile respective pt fiecare rezolutie si formam harta folosind libraria gd2 astfel putand-o descarca ca o singura imagine. acelasi lucru face si noua versiune a lor dar nu pe toata harta ci doar pentru cat incape pe ecran functie de punctul ales si de rezolutia aleasa. daca aflii unde tin imaginile si ce reguli de numire a lor au se rezolva restul ;) Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iunie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2010 simplu de zis........ Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 nici o idee noua sau rezolvare? Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 inca mai am nevoie de harta respectiva ... Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 imediat incerc sa rezolv problema Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 m-am chinuit o vreme dar treaba e destul de complicata.iti atasez o pagina html care are un formular cu un text si un buton. (recomand sa o deschizi cu internet explorer pentru ca mie personal pe firefox-uri imi face redirectari la infinit din cauza raspunsului ce-l primest formularul).daca te prinzi cu precizie ce inseamna exact valorile din formular se poate face cate ceva.la cat de complicat e, renunt sa-mi bat capul pe gratis :)spor! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 pe mine ma depaseste cu viteza destul de mare problema.Daca poti sa o descarci in pdf sau ceva suportabil de catre illustrator, adica sa o pot modifica in ilustrator dupa aia, rezolvam si cu o remuneratie.Asigura-te ca poti sa o scoti cum vreau eu si apoi spune-mi cat doresti :DMerci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum