davidut5 Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Deci statia este de masina da?Daca este de masina, pe masina ai probat si se incalzeste diful?Daca nu ai probat-o pe masina cu ce ai alimentat-o?Cei de la reparatii, cu ce au alimentat-o? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 sa ti-l monteze cei care au spus ca este perfect Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 da de masina, eu pe mashina am probat-o si ei or zis ca or alimentat-o cu nush ce scula de-alor care da 12V CC si curent de 40Ah cum e bateria mea de la mashina.Dar treaba e ca am montat-o si eu dupa ce am luat-o de la ei si chiar merge nu stiu ce a avut, acum ramane de vazut in cat timp voi scrie la acest subiect ca mi-a puscat difu again.intrebare: daca pun pe radiator un ventilator si tranzistorii ii dau cu pasta termoconductoare, as putea sa pun in punte sarcina de 4 ohmi, fara sa apara probleme macar vre-o 4 luni, pana imi cumpar ceva calumea deja imi vine sa ---> chinezariile astea. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 la cat se alimenteaza etajul final la acest amplificator? la un +/-25 ar mai merge. daca e mai mare nu prea e in regula pt o singura pereche de finali si sarcina de 4 ohmi . multe sunt facute asa chiar si la tensiuni mai mari +/-30...40v din motive de ''economie'' Link spre comentariu
Vizitator ralphmandl Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 e o mizerie de amplif l-am dat jos de pe mashina, astept sa-mi cumpar un amplif mai functional Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum