costy Postat August 31, 2005 Autor Partajează Postat August 31, 2005 Pot sa pun un potentiometru in loc de semireglabil?(tot de 5k) Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Evident ca poti dar reglajul se face o singura data asa ca nu merita. In plus l-ai putea atinge din greseala si sa maresti tensiunea de iesire cu consecinte nasoale pt. mp3 player. Eu te sfatuiesc ca la tensiuni ce trebuie sa ramana fixe sa nu folosesti potentiometrii. Link spre comentariu
costy Postat August 31, 2005 Autor Partajează Postat August 31, 2005 Ok,am luat integratul, aveam pe acasa un pot de 5k dar nu aveam rez de 240ohm asa ca am pus de 420,si nu a mers.Sa fie asta cauza?Mai am o problema.Pana acum l-am fol cu niste acumulatori de 1,2V fiecare adk 2,4 V,iar lui ii trebuiesc 3v.Merge bine vreo 2h dupa care nimic.Acumulatorii tin atat de putin din cauza ca au voltajul mai mic?Se gasesc si acumulatori de 1,5v?Tipul acum este aaa(arata ca o baterie normala) Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 N-am fost destul de explicit mai sus : Imin = 5mA si e chiar limita inferioara. Deci nu poti pune mai mult de 240ohmi , in schimb poti pune mai putin , eu de obicei pun 120ohmi ( 10mA ).Nu exista acumulatori de 1.5V , tensiunea pe element la acumulatorii uzuali NiCd , NiMH e de circa 1.2V. Nu te tine mult pentru ca are un consum mare pentru acumulatori AA ( ai zis 400mA). Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Ai fost destul de explicit... eu nu cred ca ma trezisem inca.Acumulatorii sunt Samsung 2300mAh/bucata.Eu ma gandesc,ca voltajul scade pana la o anumita valoare la care playerul nu mai fct. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Cu baterii te tine mai mult ? Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Pai nu am incercat cu baterii... decat sa dau 80k pe baterii si sa ma tina putin,mai bine 300 pe acumulatori.Oricum nu mai conteaza... o sa il folosesc pe masina unde am curent cacalau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum