catalinux2004 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Am un multifunctional Canon Pixma MP210 de aproape 2 ani...de curand am schimbat cartusul color cu unul nou si la scurt timp a dat eroarea E5 pe care nu am rezolvat-o nici acum. Daca cineva stie cum sa rezolv eroarea rog sa posteze aici.Momentan am pus la loc vechiul cartus color si nu mai aparea eroarea ...dar in schimb nu vrea sa imi scoata poze,,,scoate foaia alba, dar orice altceva scoate(documente de orice fel)....va rog daca se poate sa ma ajutati. am nevoie de ea ca se apropie licenta si imi trebuie si cateva poze.Va multumesc anticipat Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Text color printeaza? Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Iunie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2010 nu stiu daca printeaza color...pentru ca l-am inlocui pe cel nou color cu cel vechi color pentru a disparea eroarea aia E5 dar, cel color a stat cateva luni si s-a uscat cerneala. Totusi eu vreau sa printez alb-negru nu color....dar nu vrea sa printeze pozele...indiferent de extensie...numai fisiere gen doc , txt , pdf...s.a.m.d ...dar nu si poze.... :cry: Si inca o chestie...daca pun poze intr-un fisier word le printeaza fara probleme....nu inteleg de ce asa simplu nu le printeaza si daca le pun intr-un fisier word le printeaza?????? PS: Am gresit titlul topicului din graba...trebuia sa fie ceva de genul: "CANON MP210 - De ce pot printa documente dar nu si poze" Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Atunci problema este din setarile imprimantei. Daca ti-e lene sa cauti prin optiuni pot sa dezinstalezi driverele + soft si sa reinstalezi din nou.(este posibil sa scapi asa usor ) Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Iunie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2010 Am cautat prin toate setarile posibile cu tot cu lenea mea....am dezinstalat si instalat iar si degeaba.....deci...cam ciudat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum