Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

electrovalva debit

Vizitator caif

Postări Recomandate

Vizitator caif

Salutare As vrea sa fac um dispozitiv de control al apei al debitului in functie de temperatura controlat binenteles cu uC dar nu stiu si am tot cautat o metoad de reglare al debitului sigur o metoda la indemana ar fi un robinet +motor pas cu pas dar e cevca mecanica si as vrea sa aflu daca imi puteti recomanda un tip de electrovalva de reglare al debitului sau poate altceva eu nu am vazut un tip anume de electrovalva careia sa ii reglezi gradul de deschidere .Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

1

• gica70

1

Vizitator caif

Ar trebui să meargă cu valva respectivă comandată în PWM.

nu e chiar asa cu PWM-ul peuntru ca eu vreau sa ajustez modul de reglare de inchidere/deschidere adica sa actionez acea bobina cu o tensiune care s a aiba oarecum o variatie liniara deci semnalul acela PWM trebuie sa il transform in unul analog cu niste filtre e mai complicat si cam ineficient dupa parerea mea. de aceea vreau sa gasesc ceva in sensul controlului motorului pas cu pas. Eu incecam sa gasesc ceva controlabil analog pentru ca acel control il pot face pe spi cu un potentiometru. ceva mai usor si mai fezabil dupa parerea mea
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salutare As vrea sa fac um dispozitiv de control al apei al debitului in functie de temperatura controlat binenteles cu uC dar nu stiu si am tot cautat o metoad de reglare al debitului sigur o metoda la indemana ar fi un robinet +motor pas cu pas dar e cevca mecanica si as vrea sa aflu daca imi puteti recomanda un tip de electrovalva de reglare al debitului sau poate altceva eu nu am vazut un tip anume de electrovalva careia sa ii reglezi gradul de deschidere .Multumesc !

Pai nu se poate controla mai usor motorul pompei?
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator popica_2006real

salut....e cam vechi postat acest post pe Forum......poate mai raspunzi ..poate nu.....as vrea sa fac ceva de genu cum ai explicat tu....ai reusit sa gasesti tot ce iti trebuie..astept un raspuns...merci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări