Vizitator GoGoasa Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 din tot ce ai enumerat tu acolo,cred ca mi'as alege ground zero . e o marca buna si 540w care zice acolo cred ca scot ceva pt subu meu . nici f scump.multumesc Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Si alta data Ai grija ca daca iei magnatul o sa-l prajesti cu oricare dintre amplificatoare.Nici primul nu ar fi de neglijat, dar firma imi e necunoscuta. In detrimentul celor 40W am vazut ca are o multime de optiuni, ar trebuii sa tii seama si de acelea. Mai asteapta si o parere-doua de la ceilalati useri. Sa nu uiti de cabluri si siguranta. Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 pai n'ai inteles. eu iau un amplificator special pentru subwoofer. niciodata nu voi lua 400w pentru un sub de 250DACA iau magnatu , bineinteles ca voi cumpara un amp de 300MAXIM Link spre comentariu
sckump Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Nu puterea mai mare a unui amplificator e neaparat o problema, ci faptul ca poti arde un difuzor si cu un amplificator de putere mult mai mica decat difuzorul, daca bagi in difuzor distorsiuni (de cele mai multe ori, datorate faptului ca dai la maxim amplificatorul si acesta nu poate duce corect respectiva putere, mai ales daca mai bagi bass-boost si altele care forteaza un amplificator atunci cand dai din volum mai tare, peste puterea pe care acesta o poate furniza corect = sinusoidal). Daca stii cum sa umbli cu sculele, e indicat sa ai un amplificator de putere mai mare decat difuzoarele pe care le alimenteaza (cam 1.5 * puterea difuzoarelor), pentru a putea duce corect varfurile de putere care apar in melodii. viewtopic.php?f=4&t=61772 Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 pai si mi'ai putea recomanda ceva bun in maxim 400ron ? nu neaparat nou.. Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Pe difuzorul GZ oricare din alea doua amplifuri de 500W se vor auzii bine si vor functiona bine(dif+amplif) daca ai cat de cat ureche muzicala(sa simti cand incepe sa distorsioneze bass-ul) si daca e reglat bine EQ-ul. Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 iti mai pun o intrebare : http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... T/GTA_460/ uita'te la el .cica 800 w si e si mai ieftin . ce crezi ? Link spre comentariu
sckump Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 "putere RMS: 4 x 60W (4 ohmi) 2 x 180W (4 ohmi, punte) 4 x 90W (2 ohmi)" Unde scrie 800W? Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 pe el ) jos in dreapta am un prieten care il are pus pe un tun de bass JBL de 1000w cica cu un singur magnet.ca mai sunt si altele mai proaste cu 2 .pana acum a facut o treaba excelenta .il are pus pe un renault megane 2 ...se aude f bine ,un bass infundat frumos.oricum sunt absolut sigur ca gz'ul meu il face praf Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Pe carcasa, dar probabil ala este consumul pentru a scoate cei 360W maxim. Ca pret e buna, dar nu prea te aranjaza. Daca o folosesti in punte, adica 2*180W pe 4 ohmi vei ramane cu un canal care sta degeaba. Sau faci ceva gen 2.1, 2 canale in punte pentru subwoofer(4 ohmi) si pe celelalte 2 care raman pui difuzoarele din spate sau orice alte difuzoare vrei. Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 atunci o las balta :Pcred ca iau ground zero si gata. Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Acum va mai deranjez cu o rugaminte.Cine ma poate ajuta cu o schita de incinta buna pentru subwoofer? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum