Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnat Xpress 15 SAU Ground Zero GZRW 30SPL ??

Vizitator GoGoasa

Postări Recomandate

Vizitator GoGoasa

Dupa cum spune si titlul,vreau sa achizitionez un subwoofer pentru MASINA

Magnatul : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Xpress_15/

Ground Z : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... ZRW_30SPL/

1. Eu am de unde sa cumpar (Magnatul e nou in incinta facut de un pr si il are in casa) .Am atasat o poza.Pret : 450RON

Iar GZ'ul il iau in 400RON tot de la un pr dar nu are incinta .

2. Daca optati pentru GroundZero,va rog spuneti'mi si cati L ar fi indicati pt el si o schita pt incinta daca se poate.

Acum intervine intrebarea : Magnatul are 94db SPL dar are doar 250W iar Gz'ul care are 1000W are doar 92...bineinteles GZ'ul a castigat competitii deci nu stiu daca se poate compara cu Magnatul.

Aici nu e vorba in intregime de bani,avand in vedere faptu ca le'am gasit pe aman2 la un pret acceptabil.Am un buget limitat la 200EUR pt sistemu audio din masina (subwoofer + statie si eventual un condensator)

Ce mi'ati recomanda ?Si va rog fiti indulgenti cu criticile.Nu sunt profi in electronica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chorchy

10

• paul14

5

• sckump

4

• MarioRobert

2

Top autori în acest subiect

SPLurile alea sunt nesemnificative,masurate probabil pe la 500 de Hz :-JGround Zero tine la tavaleala,are motor puternic.suna bine intr-o incinta inchisa de vreo 40 de Lnumai de ti-ar ramane bani de amplificare pentru el :da

Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa

pai am inteles ca incinta pt el m'ar duce in vreo 150ron deci 550 . ar mai ramane 250-260 pentru amplificator .mai pun 50 si cu 300 sigur gasesc una buna pe okazii.

Link spre comentariu

mai da-o incolo.150 de RON o cutie de 40 de litri?pai daca faci un calcul sumar,MDF iti trebuie cam 1 mp,adica pana in 50 de lei.cu mocheta si niste suruburi nici nu cred ca sari de suta :da

Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa

frate ca sa faci o incinta pt sub trb s bagi intr'un program proprietatile subului ca s vezi cum ar fi bine .nu se face asa de capu tau ca dupaia iti iese tie bass..din parti .eu nu stiu sa fac .merg la o firma de tuning din Valcea.au zis MAXIM 150 ron .Cam asa ar trebui sa arate

Link spre comentariu

nu te supara,stiu si eu ca exista bassbox sau winisd.stiu si eu ce-i aia fs si qts si alti parametri.si mai stiu ca incinta ta de acolo este bass reflex,iar difuzorasul tau GZ va avea un goup delay de numa' numa' in bass reflex,adica va iesi o mare huruiala.ti-am recomandat incinta inchisa pentru calitatea sunetului;)pana la urma e normal sa iti ceara 150,mai costa si manopera

Link spre comentariu

La Ground Zero nu specifica la cati ohmi scoate 1000W RMS, deci puterea aceea sunt sigur ca o scoate la 1 ohmCe coincidenta tipul din poza e vecin cu mine :85 :85

Link spre comentariu

difuzorul nu scoate putere in W Probabil suporta 1000w la 1 ohm,dar din nou mie mi se pare irelevantam ascultat hifonics brutus pe la 500w si iti face masaj pe scaun.mi se pare exagerat

Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa

scuzati'mi idiotenia , dar imi poate explica si mie cineva va rog cum arata o incinta bass reflex si cum arata una inchisa ?si 2: cum suna gz'ul in fiecare ? multumesc anticipat !

Link spre comentariu

bass relex e aia din poza ta a doua.are gaura aia.nu ti-am recomandat bass reflex pentru ca va scoate un bas dinala prelungincinta inchisa e,,inchisa,etansa.are basul mai "precis"ce muzica asculti?

Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa

ms chorchy . eu vreau un bass puternic.sa zguduie tabla pe masina daca ma intelegeti voi. acuma vreau sa iau un subwoofer care sa ma faca fericit cand dau drumu la mp3player , apoi, in timp,sa ii fac insonorizare cu Dynamat in portbagaj...dar e ff scump si nu am de unde scoate atatia bani deocamdata@sckump nu multumesc.prefer sa si pot testa subwooferu inainte sa il iau . baietii sunt din vl , tu din iasi .. nu am cum . bafta la vanzare.pune'l si pe okazii.ro

Link spre comentariu

daca vrei zguduiala de tabla poti lua orice difuzor tine la putere :rade: daca vrei GZ-ul neaparat,si vrei si zguduiala de tabla,fara cine stie ce calitate,pune-l in bass reflex:))Nimeni nu te poate obliga sa iti schimbi gusturile

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări