viopa Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Nu am acest model, nici macar ceva ce se apropie ca model. Link spre comentariu
radiot Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Buna seara,Am nevoie de o bucata de panza 55 x 20 cm pentru un radio Grundig 3265.http://www.radiomuseum.org/r/grundig_mu ... _3265.htmlNu trebuie sa fie neaparat ca cea originala, sa se potriveasca cu carcasa.... Unde pot gasi asa ceva? Pe ebay nu am vazut ceva care sa imi placa.... Va salut, pentru panza incercati pe la magazinele S H cu diverse obiecte de imbracaminte,perdele,draperii...sigur o sa gasiti...uitati ce panza am gasit acolo pentru mine pentru un Carmen de montat ca este rupta cea originala... Link spre comentariu
augustin87r Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Am cautat la draperii la magazinele de bricolaj si nimic. La SH nu m-am gandit. E o idee buna. As putea gasi ceva,o culoare, care sa se potriveasca... Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 Nu ar fi rau sa mai citim titlul topicului.Este vorba despre confectionarea panzelor , nu de unde le cumparam...Este educativ daca veniti cu exemple in care aratati cum le-ati confectionat . Link spre comentariu
Vizitator Potor Remus Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Salut, doresc si eu o panza pentru un radio Balada, aveti idee pe unde as putea gasi la Brasov sau online? Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2017 In magazine nu se mai gaseste pentru ca nu se mai fabrica. Puteti rezolva problema prin una din doua variante, prima sa va faceti singur asa cum am aratat in postarile mele si a doua sa va fac eu una (este posibil sa am una gata facuta). Costa 100 de lei cu taxele postale incluse si plata in cont bancar. Varianta pe care o alegeti va apartine. Link spre comentariu
Singureu Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Ok, cum facem, un mail ceva date de contact, sa vad si eu o fotografie, am incercat si eu sa atasez ceva da-s cam mari fotografiile mele, mai am si un radio Stassfurt 600 dar acela nu l-am desfacut inca, nu stiu in ce stare e calitatea pinzei Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2017 Aveti pesaj. Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2017 Panza pentru rr Balada a plecat la Brasov. Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Confectionez la comanda unele panze pentru aparate de radio.Daca sunt doritori sa-si confectioneze singuri ,pot sa se inspire din acest topic. Link spre comentariu
Vizitator Ovi Pantea Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 On 12/10/2017 at 5:05 PM, viopa said: Confectionez la comanda unele panze pentru aparate de radio.Daca sunt doritori sa-si confectioneze singuri ,pot sa se inspire din acest topic. Bună ziua, Aș dori să recondiționez o pânză pentru un radio (are trase niște fire) sau să cumpăr una nouă. Imaginea este de pe internet. Cum putem lua legătura? Mulțumesc, Ovidiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum