Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imi pica curentu' in toata casa

Vizitator shady_home

Postări Recomandate

Vizitator shady_home

salut ! am o problema tare enervanta... incepand de ieri imi pica curentu foarte des....acum sa va zic ce cred eu:acum 2-3 saptamani au venit de la curent ca sa imi schimbe contorru electric pt ca cel vechi a iesit din garantie.cand umbla omu pe acolo primeste un telefon....respectivu care sunase avea aceeasi problema pe care o am eu acum...ii schimbase contoru si ii pica curentu....asta zicea ca nu e vina lui si ca nu are ce sa ii faca. alta chestie e ca asta cu contoarele lui face lucrari particulare de modernizare a contorului....care nu e obligatorie si e contra-cost. nota : cand se intrerupe curentu se aude un clincanit in contor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RealAlex

4

• Tavi

3

• gabiz_ro

1

• MishuL

1

Top autori în acest subiect

foarte posbil un contact prost in contor sau nu a facut legaturile foarte bine acolofa reclamatie la IRE si explica-le ce se intampla si de cand se intampla , nu ai voie tu sa umbli acolo , o sa desfaca ei si ori iti schimba cu totul pe cheltuiala lor, ori nu e ceva bine strans acolo si remediazasigurantele presupun ca sunt automate dara daca iti pica tot curentul nu e de la ele, e ceva inainte pe faza principala sau pe nul

Link spre comentariu
Vizitator shady_home

oricum nu ma bagam eu sa umblu acolo ca nu am nici o treaba cu astea.ciudat e ca timp de 3 saptamani nu am avut absolut nici o problema de genul asta. inca ceva : nu face chiar in continuu asa...am postat de dimineata problema si pana acum pe la 23 : 00 nu a mai facut....acum iar am crezut ca innebunesc cand a inceput sa faca asa .da-mi si mie , te rog , daca se poate un numar de telefon la care sa fac reclamatia despre care vorbeai .

Link spre comentariu

Cand am spus sa pui mana sa faci masuratori in nici un caz nu m-am referit sa te bagi in contoar... ci doar sa te duci jos (asta in caz daca stai la bloc ) la tabloul electric general si sa vezi daca ai tensiune pe siguranta care serveste apartamentul tau, daca nu te pricepi roaga un vecin sa te ajute. Daca totul este ok acolo ar trebui sa fie noul contoar.. sa fie un pic mai pretentios decat cel de pe vremea lui Ceasca ori chiar sa aibe un defect de fabricatie. Alex.

Link spre comentariu

da-mi si mie , te rog , daca se poate un numar de telefon la care sa fac reclamatia despre care vorbeai .

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

tare de tot faza asta

in primul rand ca habar nu am de unde esti , in al doilea rand exista 931 :d

Link spre comentariu

da ala nou de ce bre sa faca asa? ce au astea noi ? sunt mai proaste? teoretic sunt mai bune, eroare mai mica, castig pt renel, la tara am din acesta electronic, a picat casa dar asta a ramas in picioare!! :lol: buna scula :-) Este contoaru rebut, aruncat de renel si cules de nenea ala :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări