feri.visky Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Subiectul este destinat celor care sunt interesati de documentarea la "sange" a aparatelor de radio produse in tara...O raritate... S632T Link spre comentariu
Selena Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Sa fie intr-un ceas bun acesta initiativa a D-voastra, D-le Feri!Iata cum mi-am completat eu informatiile despre S632T Electronica (imi doresc mult sa fac rost de acest prim radio romanesc monogama miniatura...). Este copia (licenta) T-53 Matsushita, Japan 1960 (noi, romanii, nu am fost in trecut chiar de dispretuit...): Link spre comentariu
mila Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Interesant nu stiam de acest aparat.Atentie schema contine o greseala. Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Da, s-a mai discutat undeva despre acea gresala. (scurt pe alimentare prin bobina) Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Uimitor , licenta japoneza , componente miniaturizate , in Romania anului 1960 ( pentru cine nu stie , colectivizarea fortata , deportarile in Baragan.... ) poate ca totusi nu erau chiar tampiti , aprecia cineva tehnica de varf , pacat ca nu s-a continuat cu ceva de anvergura , eu sunt fan PHILIPS , care oricum aveau traditie la noi , si nu au mai colaborat decat pe o linie de asamblat difuzoare , dar mai erau atatea de facut... Link spre comentariu
Selena Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 La fel, o licenta Matsushita National T15L: Electronica S631T. Radioreceptor miniatura cu doua game de unda, precursorul lui Zefir.Pe coperta, apare tanara (pe atunci) cantareata si actrita de film Margareta Paslaru.Va rog, poate aveti prospectul... si incercati o scanare rezonabila. Multumim! Link spre comentariu
Selena Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Pescarus S725T1 (tranzistori cu siliciu): Link spre comentariu
kripton Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Iata radioreceptorul S 641T: http://i42.tinypic.com/30lowsi.jpg Link spre comentariu
radianr Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Si un Caiet de Srvice pentru SOLO 300 Link spre comentariu
Selena Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Prospect Darclee 5: Link spre comentariu
Selena Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Prospect Traviata2 S692A2p: http://www.youtube.com/user/RadioAscult ... d_zWFHlq_M Link spre comentariu
Andr3y Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Brosura radioreceptorului "Milcov" S 724 T Link spre comentariu
Andr3y Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Instructiunile de folosire ale radioreceptorului "Iris" Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Cele postate de dvs. sunt cam "uzuale"... Rare sunt, de exemplu, brosurile Radio Popular... Link spre comentariu
Selena Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Adevarat, dar restrictia pare exagerata, mai ales in contrast cu ce ati scris in prima postare si cu exemplul de documentatie cu care s-a inceput. Poate suntem blazati de prospectele pe care le avem, dar sa ne gandim si la membrii mai putin documentati, mai tineri in "meserie". Anii trec, si ce apare acum prea recent s-ar putea sa dispara fara urma.Topicul va muri, fara aceste umpluturi. Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum