Vizitator DubluVe Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Salutare! Îmi cer scuze staff-ului dacă am postat acest anunţ unde nu trebuie, însă nu am găsit o secţiune clară despre căşti (dacă există şi nu am găsit-o, încă un rând de scuze ). Din câte am înţeles, nu prea se pot ataşa fişiere, deci mă voi baza pe experienţa voastră! Vreau să cumpăr de pe net un set de căşti destul de vechi (gen 1980), cu cablu de extensie. Acest cablu are o mufă dedicată pentru cască, şi un conector TRS "jack" de 3.5mm la celălalt capăt. Aici e problema! Eu sunt obişnuit cu varianta nouă de jack, gen iPod, sau orice pereche de căşti care se poate cumpăra. Acestea au vârful jack-ului ceva mai ascuţit, şi puţin (un milimetru, doi) mai distanţat de restul corpului metalic. Inelele de pe partea metalică sunt la aceiaşi distanţă ca la un jack "normal", totul e identic în rest. Am 7 ore la dispoziţie să aflu un răspuns, şi sper că m-am adresat cui şi unde trebuie Dacă e nevoie, voi posta link-uri. Ambele jack-uri din discuţie se găsesc pe wikipedia, la "TRS connector", secţiunea Tip/ring/sleeve terminology. E o poză acolo cu modelul exact de conector care îmi face probleme. Mulţumiri anticipate, şi încă o dată scuze dacă am postat greşit! Aştept răspunsurile voastre! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum