Vizitator test Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 ======PAYPAL======= Dupa cum putem observa in screenshoturile atasate vom face o diferenta intre cele mai cunoscute servici de plata online (paypal vs moneybookers.com) 1.Paypal nu stie sa faca deosebire intre adresa de rezidenta si nationalitate 2. Paypal nu stie sa deosebeasca numarul de telefon, iti va cere la date de contact sa introduci numarul de telefon,iar daca il pui cu prefixul tarii, zice nu e corect,dar in schimb iti baga ei prefixul dupa nationalitate ci nu dupa adresa de rezidenta, in concluzie inca o confuzie 3.Paypal iti limiteaza imediat serviciul din motive necunoscute? sau si-au dat seama de greseala lor de imi va cere sa uplodez un document privind identitatea ...¿? 4. In concluzie paypal este un serviciu de toata jena Uploaded with ImageShack.us 5. Informatiile privind documentele cu care atest identitatea nu sunt bune... 6. In final daca aveti domiciliul stabilit in alta tara si sunteti roman,si doriti sa va faceti un cont pe paypal,va trebui sa urmati foarte multe etape, nervi si injuraturi Daca doriti sa adresati o intrebare serviciului paypal nu ve-ti gasi nici un link de contact,decat adrese de mail cu no-reply ======moneybookers.com======= Pentru a va construi un cont pe moneybookers.com este foarte simplu, ve-ti avea nevoie de un card si un cont bancar,exact ca la paypal, insa metodele decurg foarte repede si ai mai multe facilitati ca la paypal pana si comisioanele sunt mai mici,doar 1,80 euro pe tranzactie, indiferent de suma.Puteti primi,trimite,retrage si incarca contul moneybookers fara nici o problema,in plus moneybookers la cere iti va face si un card (mastercard) atasat contului tau.Alte facilitati : -pueti trimite fax gratis, receptiona fax,cere imprumuturi,plati de pe telefon si multele altele.Raspunsuriile de la moneybookers in cazul in care le ve-ti adresa o intrebare le ve-ti primi foarte repede (maxim 1 zi) Utilizez de 5 ani moneybookers si nu am intalnit niciodata nici o problema. Nu vreau pe nimeni sa incurajez sa foloseasca moneybookers, fiecare foloseste ce serviciu i se pare lui ca e mai bun si mai interesant.Tot cea ce am descris mai sus sunt intamplari cu care ma confrunt. Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 nu inteleg scopul acestui topic. totusi sunt utilizator de paypal de aproape 2 ani de zile si sunt multumit de ei. am avut si dispute cu un magazin din korea si s-a rezolvat conform procedurilor fara abateri. serviciul de suport si consultanta se bazeaza pe sisteme de ticketing si functioneaza foarte bine. nu am incercat niciodata moneybookers tocmai pentru ca paypal nu a dat gres. mi s-a parut si prietenos si imi inspira siguranta si confidentialitate.PS: am avut un cuantum total al tranzactiilor de cca 450 euro in acesti doi ani in cel putin vreo 7 tranzactii. Link spre comentariu
one Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Sunt rezident in alta tara decat Romania.Nu imi amintesc ce date am completat la inscriere, nu intelec de ce trebuia sa scriu nationalitatea?Nu am platit nici un comision pentru nici un transfer paypal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum