Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 + -95v alimentare,este o schema de la ZAL si am probleme cu reglarea curentului de mers in gol. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 mai multe detalii?Ce probleme intampini?Schema? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Asta este toată documentaţia: Link spre comentariu
Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 poze noi si schema este cea acre a pus-o ZAL (pentru intrebarea ta sharky) imediat am sa dau mai multe detalii Link spre comentariu
Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 cel mai recent test de acum fara semnal de intrare tensiunea BE pe finali este de 500mv iar cand introduc semnal la inrare oricat de mic ar fii acesta tensiunea incepe sa oscileze scazand si la 60ma Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 cel mai recent test de acum fara semnal de intrare tensiunea BE pe finali este de 500ma iar cand introduc semnal la inrare oricat de mic ar fii acesta tensiunea incepe sa oscileze scazand si la 60matensiunea se masoara in Volti ,volti,milivolti,microvoltiintensitatea se masoara in Amperi , amper,miliamperi,microamperi Link spre comentariu
Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 scz,;)) din viteza,am vrut sa spun 500mv BE iar curentul pe fiecare final de 60ma Link spre comentariu
Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 cel mai recent test de acum fara semnal de intrare tensiunea BE pe finali este de 500ma iar cand introduc semnal la inrare oricat de mic ar fii acesta tensiunea incepe sa oscileze scazand si la 60matensiunea se masoara in Volti ,volti,milivolti,microvoltiintensitatea se masoara in Amperi , amper,miliamperi,microamperiiti dai seama ca fusese o gresala,nu trebuia sa-mi spui ca tensiunea se masoara in V........ Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Ca sa inteleg, fara semnal nu oscileaza? Oricum cu semnal e normal sa varieze. Cum ai vazut ca oscileaza, cu multimetrul? Pune o poza cu masuratoarea pe osciloscop sa vedem si noi, oricum oscilatiile apar la frecvente > 1Mhz uzual. Poti sa iti dai seama imediat daca se incinge sau chiar iese fum din rezistorul din reteaua zobel sau daca fara semnal la intrare se incalzesc excesiv finalii. Link spre comentariu
Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 filtrul zobel este ok (rezistenta de 10ohmi este rece) iar condensatorul ce pune la masa este mai mare de 300v deci nu sunt probleme de acolo.In momentul cand cresc curentul de mers in gol spre 400ma am pe osciloscop o forma sinusoidala putin cu varf in functie de cresterea curentuli de mers in gol....,am sa fac niste poze cu tot cu forma de unda,curent in gol Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 400mA? la +/- 95V? cu o pereche de finali? Cred ca glumesti!Oricum astept pozele, sunt cele mai relevante impreuna desigur cu descrierea modului in care ai facut masuratoarea. Link spre comentariu
Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 testul era la + -75 dar oricum la un semnal mic de intrare am lasat si tensiunea de + -95 si nu sunt probleme,IN fine uite pozele,ideea este ca ba pot sa reglez crenretul ba nu pot ,pur si simplu,din cauza osciilatiilor,doar asa din cate am vazut eu cand montajul este rece la temperatura camerei pot sa fac ceva cu reglaje,apoi cand temperatura ar ajunge pe radiator la 30grade(aprox.) face figuri,alteori chiar si mai cald merge,ciudat... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Interesant, numai ca nu pare ca ai fi masurat curentul de mers in gol. Cum ai facut mai exact masuratoarea? Pe ce scala esti la osciloscop, care sunt conditiile de test? Link spre comentariu
Vizitator acrobatu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 nu am reusit sa mai prin cei 400ma,dupa cum am spus are toane,dupa cum reiese in poza 30ma,e foarte ciudat,maine am sa fac alte poze si poate prinnd si cei 400ma Link spre comentariu
zal Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Păi, spune şi ce sursă de alimentare foloseşti, cea cu dublare de tensiune, mai ales descrie piesele folosite. Mi se pare mititic cablajul, dacă apar diferenţe mari de tensiune între trasee, similare cu cele de la aparatura cu lămpi, ar trebui şi distanţe mai mari între ele şi piese dimensionate la tensiunile respective. Condensatorii smd sînt la 50V?Încă o chestie: e bine să sortezi şi să testezi trz finali, prefinali, piloti ptr tensiunea de maxim 200Vcc. Nu merge cu BD 139/140 la +/-95V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum