Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu 6j4 si 6p3s

dj_steel

Postări Recomandate

Vizitator viobio

pai exact ca acolo am folosit schema,dar cu 47k in anod ca sa am amplificare mai mare.de cateva zile ascult asa la el facut pe o bucata de lemn si merge foarte bine(transformatorul de iesire e cam lesinat dar pentru probe merge).Mentionez ca nu are pic de brum...asta ma speria cel mai tare,dar se pare ca m-am prins de "minunea" punctului comun de masaCu timpul stau foarte prost ca as fi terminat si carcasa

felicitari pentru punctul de masa!!punctul de masa este mai al dracu ca punctul G :da :rade: :ras:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_steel

14

• Mikrosha

2

• THOMAS

1

• mila

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

6Ж3 vad ca-i de asemenea cu panta fixa, aceias pini, are amplificarea ceva mai mica. Totusi in datasheet la 6Ж4 spune clar ca poate fi folosit ca amplificator audio, dar la 6Ж3, nu.....cred ca merita incercat, si daca nu merge, macar sa aflii de ce...

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

din pacate continui aici ce nu am reusit sa termin(SE cu 6p3s si 6j4).Mai m-am gandit putin si daca tot ma apuc de lucru la amplificator,va deveni un push-pull cu 6p3s si defazoare 6n1p.Va rog sa imi spuneti ceva detalii legate de transformatorul de iesire,sa ma apuc de bobinat.Mentionez ca posed 2 transformatoare de alimentare de la sistemele 5.1 genius cu urmatoarele detalii:sectiune: 14 cm patrati,tola E14.Sunt deschis la idei despre scheme si detalii transformatoare de iesire.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

cam mare inghesuiala pe aici....de 2x1400spire in primar cu 0.3mm si 100 spire in secundar de 1mm pt 8 ohmi suna acceptabil?(asta daca incape)poate reusesc maine sa bobinez unul de proba

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări