Vizitator viobio Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 pai exact ca acolo am folosit schema,dar cu 47k in anod ca sa am amplificare mai mare.de cateva zile ascult asa la el facut pe o bucata de lemn si merge foarte bine(transformatorul de iesire e cam lesinat dar pentru probe merge).Mentionez ca nu are pic de brum...asta ma speria cel mai tare,dar se pare ca m-am prins de "minunea" punctului comun de masaCu timpul stau foarte prost ca as fi terminat si carcasafelicitari pentru punctul de masa!!punctul de masa este mai al dracu ca punctul G Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 felicitari pentru punctul de masa!!punctul de masa este mai al dracu ca punctul G da,asa e,ca asta se lasa si cu brum urat Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Am mai lucrat si la carcasa si arata cam asa: http://img534.imageshack.us/img534/2179/pic0625.jpg http://img820.imageshack.us/img820/311/pic0626.jpg http://img690.imageshack.us/img690/5904/pic0627.jpg Cu timpul stau cam prost ca sa il termin repede.Trebuie sa fac rost si de ceva tole ca sa ma apuc de bobinat,si sper sa il termin Link spre comentariu
mila Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 cand PM ai lucrat...si la carcasa ca arata super! eu de pa azi pe maine fac 2-3 determinari pe osciloscop si la carcase lucru de obicei cam 1 an! Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 Inseamna ca am viteza Link spre comentariu
aygun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 In loc de 6j4 merge si 6j3 ? Am doua bucati si tare as vrea sa stiu ce pot face cu ele! Link spre comentariu
Mikrosha Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 6Ж3 vad ca-i de asemenea cu panta fixa, aceias pini, are amplificarea ceva mai mica. Totusi in datasheet la 6Ж4 spune clar ca poate fi folosit ca amplificator audio, dar la 6Ж3, nu.....cred ca merita incercat, si daca nu merge, macar sa aflii de ce... Link spre comentariu
dj_steel Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 din pacate continui aici ce nu am reusit sa termin(SE cu 6p3s si 6j4).Mai m-am gandit putin si daca tot ma apuc de lucru la amplificator,va deveni un push-pull cu 6p3s si defazoare 6n1p.Va rog sa imi spuneti ceva detalii legate de transformatorul de iesire,sa ma apuc de bobinat.Mentionez ca posed 2 transformatoare de alimentare de la sistemele 5.1 genius cu urmatoarele detalii:sectiune: 14 cm patrati,tola E14.Sunt deschis la idei despre scheme si detalii transformatoare de iesire. Link spre comentariu
dj_steel Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 cam mare inghesuiala pe aici....de 2x1400spire in primar cu 0.3mm si 100 spire in secundar de 1mm pt 8 ohmi suna acceptabil?(asta daca incape)poate reusesc maine sa bobinez unul de proba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum