Vizitator COBi Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 am si eu o intrebare,daca folosesc regulator de tensiune de exemplu:LM317T - 3-Terminal Adjustable Regulator pentru un traf de 30v 250ma ,sa-mi scad voltajul la 15v, va influenta amperajul pe iesire ?de exemplu sa ramana aceeasi eficienta in wati? Link spre comentariu
Relav Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Amperajul este dependent de sarcina care o conectezi . Folosind acest regulator ( cu radiator) va scoate la iesire 15V la 250 mA. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Reformulati intrebarea, eu unul nu o inteleg, folositi notiunile incorect. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Reformulati intrebarea, eu unul nu o inteleg, folositi notiunile incorect. Incepator si in exprimare, n-ai treaba. Link spre comentariu
massacre122 Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 nu mai bn te pui si scoti spire decat sa te chinui???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum