Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am primit 6p3s, 6h8c si pl500 - ce recomandati ?

aygun

Postări Recomandate

... va rog sa nu imi spuneti ce anume sa fac cu lampile...

...Unii dintre noi suntem incepatori in multe privinte si nu inseamna ca daca NU ma pricep pe o nisa inseamna ca suntem prosti , fraieri sau tampiti. Pur si simplu nu avem timp !...

Domnule uite cum stă "treaba".Să inţeleg că doriţi o realizare anume cu tuburi electronice sau cu ce o mai fi ,dar în momentul iniţial nu posedaţi cunoştinţele necesare/,experienţa necesară> ,se desprind patru posibilităţi practice :

1.Vă puneţi la punct la un nivel teoretic-necesar pentru a putea transpune/materializa teoria în practică(dacă nu aveţi o experienţă prealabilă în domeniu__Cum pot sa fac un "lucru" daca Nu ştiu "cu ce se mănîncă" ?!).

2.Faceţi o "clonă" a unui montaj/lucru bine cunoscut si detaliat,respectînd cu stricteţe "reţeta"(fară nici cea mai mică modificare pe care nu o puteţi interpreta/gestiona/controla).

3.Apelaţi la o persoană pricepută şi dispusă(din/în zonă) să vă ajute în proiectul dumneavoastră.

4.Căutaţi un produs finit care să intrunească cerinţele dumneavoastră/impuse/propuse/scontate/... (probabil soluţia cea mai ieftină).

"Cu lampile" faceţi ce doriţi dumneavoastră , atita timp cit vă aparţin (Personal vă urez succes ! şi reuşită !).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danzup

5

• aygun

5

• THOMAS

2

• blue

1

Top autori în acest subiect

@aygun, chiar ma intreb daca stii ce s-ar putea intimpla cu lampa sau cu amplificatorul in situatia de impendanta incorecta sau cum i-ti dai seama de acest lucru, probabil ca din lipsa de experienta te-ai apucat sa faci reprosuri d-lui valderama si in plus invoci lipsa de timp ca o scuza la necunoasterea metodei de calcul al transformatorului si construirea lui, de acea cred ca negresit va trebuie sa incepi cu teoria... Ca o observatie, determinarea impendantei se face dupa alegerea tensiunii anodice si a clasei de functionare asa ca valoarea de 4K recomandata de valderama este corecta in cazul clasei A si a unei tensiuni de 280-300v !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări