Vizitator [alphamale] Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Imi place mult sunetul lampilor, as spune ca pot asculta si "cotele apelor Dunarii" daca suna a lampa! Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo schema cu tranzistori/integrate de preamplificator care sa imi simuleze sunetul tuburilor. Imi cer scuze daca am intrebat tampenii, multumesc! Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Da' de ce nu foloseşti o lampă? Link spre comentariu
Vizitator [alphamale] Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Nu am deloc experienta in domeniul lampilor si nici nu as vrea sa capat o noua fixatie. In plus ma deprima dezavantajele tuburilor: uzura, pret, caldura, trafurile de iesire. D'aia-mi doream ceva mai fezabil pentru mine mai ales ca mai am ceva componente cu Si pe "stoc". Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 să simuleze sunetul tuburilor, nu, dar ştiu o schemă care simula comportamentul unui radio sau amplificator pe tuburi:- zgomot static (până "se încălzeşte" filamentul), hârâit, hârâitul descreşte progresiv simultan cu creşterea progresivă a volumului până la "nominal", sau cât e dat din potenţiometrul de volum.- la oprire, făcea invers...schema e din 302 scheme... circuitul 025, pag. 34-35... Link spre comentariu
Den Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Sau ceva distorsiuni de lampa http://www.redcircuits.com/Page91.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum