Vizitator SERGIULIC Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 buna, vreau sa fac si eu ceva: am telefonie fixa de la rds, cablul ce iese din modemul rds la-m bagat intr-un modem intern din PC, iar iesirea de la modemul intern e legata de telefon. Stie cineva cu ce soft pot efectua convorbiri prin linia de rds, dar sunand de pe pc si folosindu-ma de o pereche casti cu microfon? Chestia e ca am conectat castile shi microfu la modem dar nu merge. Ce pot sa fac sa mearga? Link spre comentariu
dragostalpau Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 cauta Cheyenne BitWare, e un program cu care poti face mai multe chestii legate de telefonie.eu l-am avut pe cd-ul cu drivere de la modem Link spre comentariu
i0nutzb Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 bitware merge doar pe win98. pe xp nu :death:nu ştiu dacă merge pe RDS, dar win (de la 98 până la xp sigur este) include si un dialer pentru convorbiri... succes Link spre comentariu
dragostalpau Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 la mine merge pe XP sp2 fara probleme Link spre comentariu
i0nutzb Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 well.. nu stiu de ce.. eu am avut o singura versiune, 2 calculatoare si nu a mers decat pe cel cu 98... :death: cum nu am gasit un site.. am presupus doar ca nu merge pe xp.. am gresit, mea culpa ;) Link spre comentariu
Vizitator SERGIULIC Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 daca nu e prea mare deranju pt tine, imi poti trimite si mie kitu la Cheyenne BitWare ce spuneai ca il ai pe cd-ul de la modem. adresa mea: [email protected] merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum