ovy83 Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 din 2010 cred ca tipul e la parnaie. nu e de joaca cu furtul,mai ales pentru un om de rand. "Ai trecut de la CRT la LCD?" sunt crt-uri care consuma mai putin decat lcd-uri... Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Am trait sa o vad si pe asta . Sa intrebi pe un forum Public in World Wide Web cum naiba sa fa sa Fur Energie. @Vasile sigur ai pus topicul la caterinca sa vedem ce le debiteaza memeaca unora. Pfff, e grea a naibii fizica asta . Mai ales Termodinamica! Cred ca nu a studiat/inteles codul penal...aici nu se incurajeaza "plagiatul"! (Daca ala fura,hai sa fur si eu...) Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Nu va mai mirati ca Abc vrea sa "fure energie" o data ce exista publicitate la dispozitive, pe care, normal, dai bani buni, dispozitive ce odata montate ce-ti "reduc" consumul de curent! Link spre comentariu
addysoftware Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Intrebare pentru initiator (daca mai e prin zona dupa 5 ani): Ai gasit pana la urma o metoda - legala, nu ca in postul #1 - de a economisi energia? Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Intrebare pentru initiator (daca mai e prin zona dupa 5 ani): Ai gasit pana la urma o metoda - legala, nu ca in postul #1 - de a economisi energia? cred ca da... nu a platit facturile si a fost debransat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum