george2209 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Salutare,Am urmatoarea configuratie:Un aparat cu care pot comunica pe RS232 (serial) si un PIC 18LF4520.Aparatul functioneaza pe serial cu semnale de 2.8V iar PICul e alimentat la 3.3V.Cum m-am gandit sa le interfatez:1. pic -> resistor divider -> aparat:TX_PIC --[47K rezistor]--> RX_aparat | |--[10K rezistor]-->masa2. aparat la pic direct, fara nimic intre ele.Acuma, citind specificatia aparatului respectiv am observat o nota: curentul maxim care il poate genera pe orice output pin e de numai 1mA. In datasheet dela PIc am gasit numai valorile maxime pe toti pinii (200mA) dar cat curent absoarbe un pin al PICului (respectiv RX-ul) nu am gasit.Ma intreb daca e ok ca le-am conectat direct sau ar trebui sa iau in calcul un level translator?Merci! Link spre comentariu
cirip Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 cat curent absoarbe un pin al PICului (respectiv RX-ul) nu am gasit. +/-1uA, Documentul http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 39631a.pdf, parametrul D060, pagina 337 Link spre comentariu
george2209 Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 merci cirip,se pare ca am nevoie de ochelari ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum