Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema cnc 3 axe

0000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 0000

15

• Margean

7

• Badman

5

• znecula

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

ce chestie, eu nu iti vad ultimul mesaj :nebunrau:scrie-l din nou, e posibil sa aiba forumu ceva eroare

Link spre comentariu
  • Administratori

nu poti face cablajul acasa din pacate, este dublustrat si destul de complicat. Eu am pus mai mult pentru schema si isi face fiecare cablajul cum poate

Link spre comentariu

Ideea este sa il dau la cineva care reuseste sa il faca..si are si cu ce..daca am sa fac rost si de un al treilea motor bipolar ce scheme imi poti recomanda?..am gasit multe scheme cu documentatie aici:http://pminmo.com/..mai stii ceva site-uri?

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator filippaul60

Pentru cei interesati am placa electronica cu toata documentatia pentru comanda a 4 motoareDeasemene daca este cineva interesat de motoare pas cu pas bipolare...

Link spre comentariu

Te rog detaliaza .Ce fel de motoare ,ce putere , etcController-ul este bipolar sau..., si cam ce pret au separat si impreuna !?Poate si niste poze , iar pentru controller o schema !?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări