Vizitator crz Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Care este cea mai buna placa video AGP4x? Exista placa video AGP4x video-ram 128MB?Multam frumos. Link spre comentariu
radue Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Orice placa video de AGP poti sa o fol pe 4x mai putin cele pe 2x ( cred );Cele de 8x poti sa le fol linistit, dar nu la asa performante ca pe un 8x. Link spre comentariu
Vizitator crz Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Ok, mersi. Credeam ca este o incompatibilitate de tensiuni de alimentare intre placile 8x si slotul 4x. Acum ma gandesc daca merita banii o placa AGP 8x...Multam mult. Link spre comentariu
radue Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Cu placere, dar uita-te , ca sa fi sigur, si pe cutie ce scrie;Eu am un FX5200 pe care scrie pe site ca-i de 8x si pe cutie 2x/4x/8x; Link spre comentariu
Vizitator crz Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Aha. Ok, got that. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum