Barti Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Caut datele unui filtru cu 3-cai,8 ohmi,300-500W!Am nevoie si de datele bobinelor(nr. spire,grosimea sirmei,carcasa)Nu am multimetru inductante.....Multumesc! Link spre comentariu
E_manuel Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Cauti inutil de vreme conductoarele de cupru nu sunt facute de aceeasi firma si deci au o abatere de impendanta etc. Filtrele audio se fac nu dupa ureche ci in functie de impendanta difuzoarelor si puterea maxima suportata,prin urmare apeleaza la cei care se pricep dandu-le datele celor trei cai plus ca sunt sanse mai mari asa sa ai un sunet curat decat sa muncesti degeaba si sa-ti distorsioneze incat chiar si un manelist convins sa-si dea seama. Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Barti, de ce nu cauti tu pe forum raspunsul la intrebarea ta, ca sigur vei gasi raspuns. S-a mai raspuns la aceasta intrebare de 100 de ori. Link spre comentariu
Barti Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Va rog sa-l inchideti!Intre timp am cumparat un LCR-metru foarte performant,deci nu mai am probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum