Vizitator gvi70000 Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 pai toate te costa in jur de 220-230euro (cu tot cu cablaje si carcase)Senzorul de sunet costa in jur de 20euro dar daca vrei poti sa iesi mai ieftin prin simplificarea lui Link spre comentariu
Vizitator eugenval Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Sal,Mi-ar trebui o telecomanda de genul acesta dar ma intereseaza doar functia pentru time lapse. S-ar putea face la comanda si daca da cat m-ar costa? Multumesc.Toate cele bune,Eugen. Link spre comentariu
Vizitator eugenval Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Am inteles.... na da-i pace, imi cumpar de pe ebay! Link spre comentariu
Vizitator zahei Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 pai toate te costa in jur de 220-230euro (cu tot cu cablaje si carcase)Senzorul de sunet costa in jur de 20euro dar daca vrei poti sa iesi mai ieftin prin simplificarea luiIntre timp am cumparat o chinezarie cu un milion jumate, care face toate lucrurile astea. Deh, avantajul manufacturii in masa Link spre comentariu
Vizitator eugenval Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Salut,Nu postezi un link catre produsul achizitionat de tine? Te rog! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum