Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda pentru camere DSLR

Vizitator gvi70000

Postări Recomandate

• 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

2

• Electron

1

• godFather89

1

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bravos! Se vede ca ai lucrat mult si arata bine. De mult tot vreau si eu sa ma apuc de HSP....Ca sfat: cand schimbi un proiect, nu schimba si linkul. Lumea cand se uita se uita la primul link etc... si cum ala duce catre pagina inexistenta....Plus, nu conteaza cum updatezi proiectul, cineva care te-a salvat in bookmarks te gaseste mereu la aceeasi adresa.

Link spre comentariu

Telecomanda imi pare bine facuta. Vad ca e similara in ceva privinte cu camera axe. Eu vreau sa ma apuc de ceva foto high speed, dar habar n-am cand o sa am timp...Apropo, intervalometru ai?

Link spre comentariu

As vrea sa fac si eu ceva de genul pentru un Panasonic FZ-35, dar nu are intrare pentru asa ceva. Ramane doar sa fac un "deget" pentru actionarea butonului, deci complicat...

Link spre comentariu
Vizitator gvi70000

Da, are intervalometru in menil timelapse. Am mai adaundat un meniu nou numit clip ce simplifica realizarea filmuletelor. Dupa ce il testez o sa-l si postez.Pentru Panasonic solutia ar fii sa te legi direct la butonul aparatului(desfacut, creeare legaturi, scoatere un cablu din aparat pt conexiune usoara)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări