Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drivere XP Acer eMachines eM250.....

Vizitator remursulmare

Postări Recomandate

Vizitator remursulmare

Am achizitionat un mini laptop eMachines eM250 cu linux limpus preinstalat. Asi vrea sa Instalez XP dar nu ma descurc... Alta problema ar fi ca nu gasesc drivere pentru XP . Am intrat pe site-ul de la eMachines dar nu am gasit ptr modelul acesta .Daca stiti cum sa rezolv problema va rog sa-mi spuneti...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2informaticos

1

Top autori în acest subiect

Mergi in Device Manager si la fiecare dispozitiv semnalizat in galben (lipsa driver), in Properties vezi in Details ce afiseaza. Cauti in Google dupa codul aparut acolo. Ceva de genul:PCI\VEN_1039\DEV_7012&SUBSYS_10431734&REV_A0asta de exemplu, dupa cod pare sa fie relationat cu SYS, dar eu am instalat un Realtek AC'97 Audio.Mai scoti eventual din caracterele din coada, daca google nu gaseste nimic si cauti din nou...Este ceva normal, la noile laptop-uri nu se da suport pt XP in pagina producatorului. Dar este plin in Internet de forumuri unde vei gasi ajutor. Mie cele de la rusi mi-au fost de mare ajutor. Cred ca am in jur de 200GB de drivere adunate si clasificate(unele se mai si repeta). Daca este cazul da-mi un mesaj si iti pot trimite driverele necesare.Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări