Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cea mai buna varianta pt hp18w

Light_man

Postări Recomandate

care este cea mai eficienta incinta de tip subwoofer pt un hp18w :?: eu am acasa un hp15 intr-un bp4 si sunetul lui ii destul de bun si precis deci dar o mica concluzie si anume ca fratele sau mai mare ar trebui sa faca o treba si bunacare ar fi mai buna: 1. un br de 150L acordat la 40Hz2. un bp4 proiectat calumea sau ce alt ceva(mai putin horn ca nu-i bun la asa ceva...dar asta stiati deja si voi)ma omoara curiozitatea pt ca am gasit la un amic un hp18w la care trebuie sa ii refac legaturile de la bore la bobine (are unul din fire desprinse, dar posesorul lui nu stia asta, cred ca so dus bobina... dar nici nu cred ca il intereseaza prea mult) asa ca 2,5 mil si ii al meu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

5

• Mircea Bartic

4

• Light_man

4

• Shambala

1

Top autori în acest subiect

mersi de sfat dar am citi deja postul ala si eram curios dak a facut cineva un bp4 sau ceva de genul asta. si de aici intrebarea care ii mai bun? practic nu teoretic stiam ca bp lucreaza intr-o gama limitata de fregv si ma gandeam ca ar merge mai bine intr-un bp4 (ceva primi in jur de 400w/8Ohmi in banda 30-120Hz)

Link spre comentariu

wooww, ce fain arata graficele alea, o sa ma apuc de proiect cat mai repede-depinde de cum vin fondurile :(eu l-am simulat putin mai mare cu winisd , camera de frecvente inalte de 100 l, dar o sa fac totul exact ca in proiect, ca sigur basboxu e mai bun decat winisd si cel ce a facut proiectu are mai multa experienta ca mine :d

Link spre comentariu

F3 jos => incinta mare => group delay mareoricum o sa i se para mai "plin" sunetul asa :wink: "number of vents 0" inseamna ca nu am ales dimensiunile si numarul tuburilor, asa cum nu am ales nici dimensiunile incinteieste un bandpass de ordinul 6

Link spre comentariu

"number of vents 0" inseamna ca nu am ales dimensiunile si numarul tuburilor, asa cum nu am ales nici dimensiunile incintei

si cand o sa le alegi? daca nu cer prea mult, :oops: cu porturile m-as descurca cu winisd - le fac sa nu treaca sunetu cu mai mult de 18 metri/sec, nu? dar incinta 2 nu e de 73 litri? acolo asa scrie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări