Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplituner JVC RX-554RBK

Postări Recomandate

Salut!Am intrat in posesia acestui amplituner, si nu stiu mai nimic despre el. Daca are cineva ceva date tehnice, sau chiar o schema, ar fi super!Problema la el ar fi ca are mai multe iesiri pentru boxe, dar nu functioneaza toate(sau cel putin nu am butonat-o eu destul!)Multumiri anticipate!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oldjimmy70

4

• tv1

1

• remus68

1

Multumesc lui zvasile pentru manual, este f bun, dar acum ...imi este necesara (dar nu neaparat!) si telecomanda. Aveti idee de unde as putea lua ceva care sa suporte toate comenzile? M-am uitat prin magazine la cele universale, si nu sunt si pentru amplitunere. Si...daca nu indraznesc prea mult, as dori si schema electrica, pentru ca nu imi dau dau seama de unde apar cei 50/canal in situatia in care s-ar folosi optiunea dolbi prologic, si deci 5 canale(eu am vazut pe radiatorul etajelor finale decat 4 tranzistori + inca unul care cred ca este cel pt compensarea termica!)

Link spre comentariu

Chiar nimeni nu stie de unde pot procura o telecomanda?Un amic din oras mi-a spus ca mai demult era cineva care scria telecomenzi, dupa ce citea codurile cu o alta. Este posibil?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc pentru adresele postate, dar cred ca nu prea am cum sa achizitionez de acolo.As fi dorit ceva mai...autohton, eu stiu, poate de prin zona Bucuresti, sau ceva echivalent

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări