khrystyan Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Salut, am mai multe probleme cu iPhone-ul meu 3G... :cry:E luat acum 1 an si ceva si deja am probleme, dar mi-e cam frica sa-l bag in service, o poveste mai veche cu ele si cu un Samsung1.) Bateria tine in jur de 1 zi, cu 10-20 minute net si e-mail si vreo ora cu jocuri si muzica, e normal asa de repede??? 2.) 3G-ul se activeaza cand vrea el, adica ma duc in meniu sa il activez si sta, cat sta si nu se activeaza... dau pe butonul home si repet procedura si dupa aia vrea, cam de 2-3 ori trebuie sa fac asta, uneori vrea si din prima, dar am mentionat, cand cum...3.) Wi-fi-ul(wireless) se activeaza dar nu gaseste nicio retea, am testat pe vreo 6-7 routere wireless, nici unul, cred ca e de vina antena... 4.)Cartela SIM, uneori nu o detecteaza, zice "Nicio cartela SIM instalata", dar dupa ce o scot si o reintroduc merge, la fel ca si cu 3G-ul, trebuie persistat de vreo 3-4 ori sa detecteze SIM-ul... Precizez ca nu a fost deloc bruscat, scapat lovit... Multumesc anticipat, pentru orice sugestie pe forum sau la:ID Y! Messenger: christi_maier. Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 Deci stie cineva? :cry: Va rog ca am nevoie de el la capacitate maxima, ca daca nu se poate face nimic, il bag in service acuma cat mai are garantie...Apropo, am vazut o solutie "Diplex"(sper din suflet sa nu fie considerata reclama), e pt. geamuri de telefon, acea sticla ce vine dupa display...O pot folosi solutia si pentru carcase de telefon?E ceva plastic mai dur al meu, negru care e nasol ca se zgarie repede, si nu as da 100 euro pe o carcasa Multumesc anticipat! Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Va rog frumos! :cry: Imi poate raspunde si mie cineva la cele 4 intrebari despre iPhone?Imi trebuie foarte mult telefonul in conditii bune si daca nu se poate face ceva cu bateria,SIM-ul sau wi-fi-ul, l-as baga la Orange la service... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Din propria mea experienta, nu am vazut i-phone sa tina mai mult de 2 zile bateria in conditii de exploatare medie. Dar avand in vedere problemele tale expuse mai sus, poti incerca un upgrade software cu I-tunes-ul si daca nici acest lucru nu rezolva problema, mergi cu el in service. Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Multumesc din suflet ca mi-ai raspuns Pai da... azi am vorbit mai cu o persoana, si chiar si lui doar 1 zi i tine bateria, probabil e din cauza ecranului mare, asa a zis si el... I-am dat restore si i-am facut si 3 upgrade-uri pana acuma, pana in prezent aflandu-ma la 3.1.3(ultima versiune).Cred ca am sa-l bag in service... Dar cu carcasa stie cineva? :cry: 100 de euro e una noua(ne-originala)O solutie, spray, crema, lichid ceva exista?Mentionez ca zgarieturile nu sunt adanci si nici nu se simt cu unghia sau cu degetul, dar sunt vizibile totusi...Cu "Diplex", merge oare? Nu ma intereseaza daca pierd scrisul sau logo-ul cu Apple... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Polish pentru auto. Pui putina pasta pe o carpa moale si freci cu grija sa nu intre pasta in gaurile telefonului. Vei obtine ceva rezultate, zgarieturile mici vor disparea. Daca telefonul e zgariat tare trebuie prima data sa dai cu smirghel foarte fin, plasticul trebuie sa devina mat apoi cu polish pana se face oglinda. Nu recomand varianta doi, daca nu ai experienta garantat distrugi telefonul. Sa freci la mana, sa nu te impinga pacatul sa folosesti o rola de pasla montata pe polizor sau bormasina. Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Nu sunt nebun Cum sa fac, cu pasla la bormasina.... Am inteles, si multumesc frumos pt. toate raspunsurile pe care mi le-ati dat, pe aici... Dar de "Displex", am scris in posturile anterioare "Diplex" E bun, ca l-as lua ca e doar 14 ron in Arad... Am inteles ca e bun pt display... pentru touch screen e bun? Dar pentru carcasa? Nu ma mai intereseaza sa se vada si scrisul cu california, logo Apple, iPhone, dar doar sa fie lucioasa... O sa fie ceva gen tuning auto clean look fara embleme: Link spre comentariu
khrystyan Postat Iunie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2010 Deci cu Displex merge si pe carcasa la iPhone? Sau sa cumpar polish auto, Displex mi se pare mai profesional si e mai ieftin... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Cumpara Displex si lustrueste tot, inclusiv rama metalica. Da' cu atentie!!!Incepe cu capacul spate, e o zona mai putin sensibila. Bafta! Link spre comentariu
khrystyan Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 M-am uitat prin topicurile vechi care nu le aveam inchise... Multumesc pentru gazduire si cu telefonul am rezolvat... s-au strans "bube", si l-am bagat in service pentru mai multe chichite... si aia de la service nici nu s-au mai chinuit, dupa 2 sapt. mi-au dat altul absolut nou ca ala avea prea multe. MULTUMESC DIN NOU TUTUROR PENTRU AJUTOR! SANATATE !!! TOPIC INCHIS ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum