Rotty Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Salut, vreau sa ma apuc si eu de chip-uit ... am vb cu un prieten sa imi dea cateva mufe ca nu le mai foloseste, astept sa mi le aduca , si cateva softuri insa el s-a lasat de treaba asta acum aproximativ 2 ani ... si de, stim tori cum evolueaza tehnologia... As vrea cateva sfaturi, idei ... ce e bine de facut si ce nu e bine de facut ... PS: Am auzit ca la tigra trebuie schimbat un circuit integrat, iar cel care urmeaza a fi pus trebie softat, asa este ? Link spre comentariu
Rotty Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 Nu se pricepe nimeni la asa ceva? Link spre comentariu
gcom61 Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 In general [chip-uirea] face cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti bine.In primul rand modifica curba de raspuns a acceleratiei ,aceasta fiind mai abrupta.De asemenea modifica debitul de aer (de fapt ceea ce vede calculatorul-nu debitu' propriu zis) astfel incat acesta sa debiteze mai mult combustibil.Oricum ,daca tii neaparat sa te apuci de asa ceva eu recomand sa te documentezi foarte bine,iar [afacerea] sa nu se bazeze numai pe [chip-uire].De asemenea baza materiala nu este de neglijat ;ma refer aici la testere specializate / marci auto,si interfete de calitate. Si nu in ultimul rand trebuie sa te astepti si la "reclamatii" Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Galetto 1260 si KWP 2000 Plus sunt unele interfete folosite pt remapare..! De altfel cand cumperi asa ceva ti se dau si 2-3 dvd-uri cu mape originale si modificate! Ai grija insa..poti defecta ECU si apoi daca nu ai cu ce scrie flashul (BDM interface sau dai jos flashul si il scrii pe un programator dedicat)..e de rau!! Acum depinde de tine cat vrei sa investesti in aceasta "afacere" ! Link spre comentariu
Rotty Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Desigur, vreau mai intai sa capat informatiile necesare apoi le voi pune in practica... nu vreau sa stric masini asa de la inceput... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum