Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CABLAJE MULTIPLE PE ACEEASI FOLIE

chetross

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

1

• ywar2

1

• chetross

1

Top autori în acest subiect

am mai scris asta odata, nici eu nu am mai gasit pe unde era prin forum de aceea o scriu din nou

1. Salvand in format *.bmp apar 'difuzii' de culoare si nu este pastrata integritatea,mai ales salvand la rezolutie mica.

2.Adevarata problema este ca nu se pastreaza dimensiunea circuitului, si trebuie sa faci f. multe ajustari practice cu printare pt. stabilirea dimensiunilor.

Solutia cea mai convenabila este urmatoarea:

- trebuie sa ai instalat pe sistem 'FinePDFFactory'(printer virtual, realizeaza 'printarea' documentelor intr-un fisier format *.pdf)

- printezi circuitul intr-un fisier format *.pdf

- deschizi fishierul cu AdobePhotoShop, i-l importii la rezolutie de minim 300 px.!

- inserezi 1 Layer backround negru,apoi comanda Lyers-> arrange -> arrange down, pt. a-l pozitiona layerul in spatele layerului ce contine circuitul.

- pe Layer-ul ce contine circuitul aplici comanda 'Invert' (i-l transforma in negativ)

- eventual se aplica comada 'Merge Layers' pt. comasarea layerelor intr-un singur layer.

- dai printare.

Folosind AdobePhotoShop poti manipula cum vrei acel fisier PDF..
Link spre comentariu

Eu folosesc la editarea cablajelor un alt program dar export din acesta desenul in format bmp pe rezolutia maxima, respectiv 600dpi. Import bmp-ul in Corel, il redimensionez la marimea reala si apoi il export in format pdf la scara 1:1. Pdf-ul il tiparesc la imprimanta. Corelul permite asezarea si redimensionarea in A4 a mai multor imagini, dar cred ca mai exista si alte solutii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări