fum3z Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Cine poate sa ma lamureasca si pe mine cu difurile astea.Le-am primit de la o cunostinta fara sa dau prea multi bani pe ele.Nu am paremetri la ele, stiu doar ca sunt de 8ohmi si 400W(cel putin asa scrie pe ele).Poate a mai avut cineva de-a face cu difuri din astea sau macar cu firma respectiva.Ce mai pot sa va spun...ca suna misto.Le-am probat intr-o incinta de 106L si au basul profund fara ecouri si alte chesttii. :lol: Bine ca nu am calculat incinta :shock: pt diful respectiv da macar am facut o proba.Va rog mult daca stie cineva ceva sa ma anuntati...poate le fac utile intr-un sistemnuma bene :naughty: Link spre comentariu
radue Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Posteaza te rog niste poze cu ele;poate recunoaste cineva dif-ul si te ajuta.Ai incercat sa cauti parametrii pe net? Link spre comentariu
fum3z Postat August 22, 2005 Autor Partajează Postat August 22, 2005 Cam asa arata. Numa ca ale mele nu au suspensie rosie ...sunt mai serioase un pic :lol: http://www.swistak.pl/aukcje/1236030.html Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Ce diametru au 20 cm ?Membrana i neagra si groasa si are niste santuri care merg inspre interior?? si in mijloc scrie firma.Magnetul la ele i argintiu ??Mai bine pune poza dar dak asta e difu atunci iti dau niste niste masuri pt o incinta.Am avut si eu 2 boxe numai ca am fol 2 difuri dinastea in fiecare. Parametrii tre sa i caut! Link spre comentariu
fum3z Postat August 23, 2005 Autor Partajează Postat August 23, 2005 Poza e postata mai sus pe linku ala.Nu e de ala de care zici tu.Si sunt de 38cm(15 toli) 8) .Am vazut si de ala in subwooferele de masina. Suna misto pt gama lui. :evil: poza: http://www.swistak.pl/aukcje/1236030.html Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Nu am vazut ca tuh ai postat poza de mai sus, am crezut ca te intreba cineva dak nu cumva asa arata. Sorry!!!!Am vazut modelu respectiv la un magazin de unde cumpar piese si accesorii. Maine tre sa ma duc la ei si o sa-i indreb de parametrii. Dar ma indoiesc ca o sa-i aiba :? Link spre comentariu
fum3z Postat August 23, 2005 Autor Partajează Postat August 23, 2005 mi-ai face o mare bucurie daca ai gasi parametrii aia.Sa vad si eu de ce e in stare :lol: Astept un raspunsNuma bene Link spre comentariu
fum3z Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 NU stie nimeni,nimic despre difurile astea :( .Cei drept, am cautat si eu pe net si nu gasesti nimic inafara de linku de mai sus. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 Scuze ca am intarziat cu rasp dar am asteptat un tel de la tipu de la firma sa imi zica dak poate face rost de parametrii. Raspunsul a fost ca pana nu primeste o comanda mai mare la marca respectiva nu va primii nici parametrii. Pe net am cautat si nu am gasit nimik :( Link spre comentariu
fum3z Postat August 26, 2005 Autor Partajează Postat August 26, 2005 Oricum ms...daca mai afli ceva,sunt aici 8) Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 daca esti din bucuresti poti sa dia o fuga la un magazin unde vand dibeisi ... este pe maica domnului , mai spre bucur obor , pe partea dreapta cum te duci spre bucur obor , la parterul unei vile .... acolo e un baiat care te poate ajuta. Link spre comentariu
fum3z Postat August 27, 2005 Autor Partajează Postat August 27, 2005 Da nu sunt din Bucuresti :( .Din Botosani.Si pe aici in zona asta nu prea gasesti magazine de specialitate :evil: Ms oricum...pt informatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum