MifTy Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 acum nu mai e deloc!!! nu avem o data concreta, momentan nici o fabrica nu mai produce ATMEGA, noi le avem comandate din decembrie 2009 (toate tipurile de atmega) si in fiecare luna pana acum am avut promisiuni de la furnizor ca le vom primii, dar termenul s-a prelungit pana in septembrie,2010mail de azi, de la adelectrocom... :cry: deci... ce facem, trecem la picuri???? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Cand am fost eu ultima data la ei, primisera atmega8 si le vindeau cu 15 lei bucata. Am inteles ca au fost aduse comanda speciala...fata de 3.09 cu cat am luat eu cel mai ieftin un Atmega8... e cale lunga. Link spre comentariu
stefan_k Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Trei lei ... vise erotice. Nu cred ca vor mai fi vreodata.Intrebare: 2.19 euro pentru 168 vi se pare mult? Mie sincer mi se pare rezonabil. Evident, nu luat chiar la bucata, ci la tub.Si vad ca stocurile de la farnell se improspateaza, deci "ceva" exista pe piata.Amu' va tot zic sa nu va mai agatati de "8"-ul clasic. Si uitati de pretul vechi ... Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 E foarte rezonabil.Si eu am obervat tot la farnelici ca anumite variante chiar superioare costau mai putin. De exemplu '88 era mai putin ca '8, desi e superior. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 offtopic: farnelici sau famelici??? Link spre comentariu
wwwglro Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Trei lei ... vise erotice. Nu cred ca vor mai fi vreodata.Intrebare: 2.19 euro pentru 168 vi se pare mult? Mie sincer mi se pare rezonabil. Evident, nu luat chiar la bucata, ci la tub.Si vad ca stocurile de la farnell se improspateaza, deci "ceva" exista pe piata.Amu' va tot zic sa nu va mai agatati de "8"-ul clasic. Si uitati de pretul vechi ...Daca comanda cineva de la Farnel 168-uri -20pu la tub, sunt si eu amator de cateva (8-10 bucati.) (deasemenea as mai lua niste enc28j60 tot vreao 8-10)As fi comandat personal dar nu se poate "pe persoana fizica".Merci. Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Atentie mare care mai cumparati de la adelectrocom. Am primit mail ieri, 26 iulie, ca de la 1 iulie preturile pe site nu contin TVA. buna ziua ,incepind cu data de 1 iulie 2010 preturile afisate pe site-ul nostru sunt fara tvaadelectrocom Link spre comentariu
stefan_k Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Daca comanda cineva de la Farnel 168-uri -20pu la tub, sunt si eu amator de cateva (8-10 bucati.) (deasemenea as mai lua niste enc28j60 tot vreao 8-10)As fi comandat personal dar nu se poate "pe persoana fizica".Eu de la farnell am luat linistit pe persoana fizica. Nu intru in amanunte, dar m-am trezit si cu ceva discount la care nu ma asteptam. Nu stiu daca e practica curenta sau nu, a fost o singura comanda.Un tub contine 14 bucati; daca va trebuie 10 si considerati ca pretul e bun, puteti incerca o comanda completa; scapati pe urma cumva de "surplus". Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 La prima comandă pe Farnell ai reducere de 10%. Link spre comentariu
wwwglro Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Daca vreau sa dau comanda la ei imi trebuie nu stiu ce numar de inregistrare TVA...numele companiei (firmei)... Link spre comentariu
stefan_k Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Nu iti trebuie. https://ro.farnell.com/jsp/profile/regi ... mPage=true "VAT Registration Number" e optional. Numele firmei nici nu ti-l cere. Link spre comentariu
nooob64 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 In asa hal au ajuns preturile la AVR-uri incit cumperi un microcontroler concurent de aceeasi performanta la un pret mult mai mic , asta se intimpla tot mai des la modelele de top ... un atmega 128 16mips in jur la 60 lei ... cind un PIC24FJ256 abia 37 lei , care este cu mult peste atmega128 , sa nu mai vorbim de calitate...Nu vreau sa fiu inteles gresit , chiar lucrez cu Atmel intensiv dar dupa parerea mea ridicarea aceasta de pret va da de gindit multor utilizatori de AVR . Link spre comentariu
stefan_k Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Luati in considerare si faptul ca, daca utilizatorii de AVR ar trece "in masa" spre alte firme concurente, pretul la aceste firme ar creste considerabil.De asemenea comparatia cu atmega128 consider ca nu e cea mai fericita, atmega-urile fiind scoase incet-incet "pe linia moarta".O comparatie mai corecta probabil ar fi cu atXmega128, a caror preturi vad ca incep de pe la 5-6euro/buc.Evident mai sunt discutii si despre disponibilitatea lor ... Link spre comentariu
ratza Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 ATxmega128A1 e plin de buguri, aveţi grijă ce implementaţi cu el. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 ATxmega128A1 e plin de buguri, aveţi grijă ce implementaţi cu el.Am cautat cu Google si n-am gasit. Ce bug-uri are ATxmega128A1?Later edit:Am citit Errata din datasheet, nici mie nu-mi place ce scrie acolo... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum