Vizitator whiterose12 Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Buna ziua ,am si eu o problema ,trebuie sa lucrez cu placa Explorer 16(de la microchip) si are acest dsPIC.A mai lucrat cineva cu el?Am citit data-sheetul insa tot nu m-am lamurit care este frecventa de esantionare pe care o pot aplica maxima?(ma intereseaza sa lucreze la o frecventa de esantionare de 400kHz) Link spre comentariu
cirip Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 La pagina 4 a acestui document: http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 70286C.pdf scrie: "10-bit, 1.1 Msps or 12-bit, 500 ksps conversion", deci 400KHz se incadreaza la ambele rezolutii. Cirip Link spre comentariu
Vizitator whiterose12 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Ms.Am nevoie sa fac un program, pentru acest dspic 33FJ256GP710 utilizat pe placa Explorer 16 de la microchip,sa emita un impuls catre 4 sonare ca acestea sa emita iar apoi sa achizitioneze semnalul receptionat de la 4 sonare simultan(sa capteze forma de unda) si acest semnal sa il trimita la calculator prin rs232 sau usb(iar pe calculator sa fie un program care sa primeasca si sa salveze sub forma de fisier informatia trimisa de placa)Am nevoie de acest program foarte urgent, 2-3 zile.Sunt dispusa sa platesc. Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 E proiect de scoala sau trebuie realizat practic, bagat in fabricatie ca produs industrial? Link spre comentariu
Vizitator whiterose12 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 E proiect de scoala. Link spre comentariu
puiu Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 1. Cred ca nu ai adresat cui trebuia intrebarea. Pentru el este proiect la scoala dar pentru profesor? Link spre comentariu
Vizitator whiterose12 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Buna .Pentru ea este proiect de scoala ,pentru profesor face parte dintr-un proiect mult mai mare de cercetare,de ce? Link spre comentariu
Vizitator whiterose12 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 tot la acest subiect ,am si eu o intrebare ,daca stie cineva o rutina de transmisie si receptie pe uart in mplab c30 v-as fi recunoscatoare.eu am o rutina scrisa dar nu functioneaza ,:-< sau nu e codul scris bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum