Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala telef amex 2i - trecere de la romtelecom la upc

Gabriel Paduraru

Postări Recomandate

Am o centrala telefonica digitala "amex 2i" cu 5 posturi + 1 (care este de fapt tel de secretariat care da legatura la celelalte 5). Daca formez 0 am ton exterior. Acum vreau sa trec de pe romtelecom pe upc. Daca schimb firul de romtelecom de la intrare cu cel de upc am ton cand formez 0, pot da tel si in interio si in exterior insa cand sun din exterior telefonul nu suna si daca ridic receptorul nu se face legatura deci nu pot fi apelat. Stie cineva cum pot sa remediez aest neajuns?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gabriel Paduraru

2

• radusa

2

Top autori în acest subiect

Ai rezolvat problema?Nu pot spune ca ma pricep f tare, dar se pare ca tensiunea si/sau frecventa de apel e diferita la UPC fata de romtelecom. Un alt telefon (digital/electronic) functioneaza cand il pui de la RTC la UPC? Eventual incearca sa afli de la cei doi provideri caracteristicile tensiunii de apel.Daca ai nevoie de manualul centralei, il am dar in germana.

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Am o centrala telefonica digitala "amex 2i" cu 5 posturi + 1 (care este de fapt tel de secretariat care da legatura la celelalte 5). Daca formez 0 am ton exterior. Acum vreau sa trec de pe romtelecom pe upc. Daca schimb firul de romtelecom de la intrare cu cel de upc am ton cand formez 0, pot da tel si in interio si in exterior insa cand sun din exterior telefonul nu suna si daca ridic receptorul nu se face legatura deci nu pot fi apelat. Stie cineva cum pot sa remediez aest neajuns?

Scuze ca ma bag si eu in discutie... Dar ati modificat si tabela de rutare pe numerele de UPC? Stiu ca noile firme de telefonie au numerotatie de 10 digiti in timp ce RTLC foloseste inca numerotatia de 4 digiti pe langa cea de 10. Oricum ar fi, sigur numarul de romtelecom nu corespunde cu cel de UPC, deci trebuie umblat in setarile de rutare.In principiu ar trebui sa fie un registru in care este declarat numarul RTLC si este rutat catre interiorul de secretariat. Acest registru ar trebui sa contina ultimii 4 sau 10 digiti ai numarului de UPC.BAFTA!
Link spre comentariu

numarul de la RTLC va fi pastrat (se va face un protocol intre firme). Probabil e vorba de tensiuni si frecventze. Daca aveti manualul in format electronic poate imi va fi de folos desi nu stiu lb germana :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări