Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receptor satelit - posturi romanesti

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !Am la Ploiesti un TV Goldstar (fara OSD, fara hyperbanda si cu doi digiti rosii pt canale), un LNB si un brat de antena(pe care este montat LNBul). Parabolica nu o am.Am vazut ca se gasesc (de ex. pe okazii) receivere diverse cu preturi care pleaca de la 30 de lei.Ce programe as putea receptiona cu o parabolica mica (gen dolce)? Programe romanesti exista?Intreb daca se merta investitia de cateva zeci de lei.Am vazut la unguri un decodor pus pe TV care receptiona vreo 500 de canale, dar cred ca jumatate erau arabesti, restul de prin jurul lumiii, sexy garla - nimic interenant pe niciun post (tipic televizorului ).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• radusa

1

Top autori în acest subiect

Din ce stiu eu LNB-urile pt tv analog erau pe 9750 - 11700MHz. Cele pt tv digital sunt pe 9750 - 12750MHz, si le spune si "universal lmb's". Deci in primul rand ar trebui sa vezi ce tip de LNB e al tau, ca sa stii ce receiver sa cauti. Totodata acel suport pt LNB nu mai ai ce face cu el daca nu ai si antena. Fiecare antena vine cu suportul ei, dimensionat in asa fel sa tina LNB-ul in focar.Problema cu tv analog si cu receiverele fiind la preturi asa mici e ca in 2-3 ani nu o sa mai emita nimeni in analog. Se inchid anual, sau mai exact trec pe digital toti providerii.Deci daca tot vrei sa faci o investitie, mergi pe digital. In ceea ce priveste canalele care mai emit analog, sunt convins ca exista site-uri care trateaza aceasta chestiune, unde poti afla ce mai vezi acum si totodata cand trec la digital.Concluzia - DIGITAL

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator mihalisGR

aici poti sa vezi ce canale 'prinzi 'si pe ce satelit!http://www.lyngsat.com ,oricum iati digital ca analog...nu prea ai ce face cu el! Vezi destule canale romanesti(in functi de orientare) si de cate LNB-uri montezi! :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări