criss Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Buna ziua domnilor, Cu o rugaminte ma adresez catre dumneavoastra, puteti sa-mi spuneti un model de electrovalva/supapa ce imi este bun pt:La Motcicleta mea MZ ETZ 250 am inlocuit carburatorul original cu unul folosit marca Mikuni(yamaha .. nu mai imi amintesc), am facut adaptoare, de toate si sunt extrem de multumit de ea (consum mai redus, pot cobora turatia motorului sub 1000rpm + daca da sa moara motorul o face lin, nu scutoara ca si cu celalalt carb.)o singura problema am, cabruratorul provine de la un motor in 4t tot de 250 cu putere mai mica si are paharul ('rezervorul de benzina') cam mic(2.5ori mai mic ca si cel original), de putere nu ma plang ca nu sunt vitezoman si poate debita usor cantitatea de benzina necesara doar in momentul cand il parchez pe cricul lateral(motocicleta este inclinata) si daca nu opresc robinetul de la rezervor cateodata imi curge benzina de pe la evacuarea de supraplin!(nu stiu, ramane suspendat plutitorul sau ce se intampla, nu are reglaje, am desfacut si facut o gramada de teste cu un pahar transparent si benzina in ea dar nici o problema nu am gasit.. totul a functionat impecabil).Singura soluti este sa opresc benzina din robinet.Cum la robinetul original nu se gaseau garnituri si cele home made nu rezistau a trebuit sa inlocuiesc intreg robinetul(este infiletat in rezervor si cuprinde paharelul de decantare+filtrul de benzina), fiind un robinet 'aftermarket' sunt ingrijorat sa nu se strice de atata utilizare si aceasta vreau so previn printro electrovalva care se deschide in momentul punerii contactului si se inchide cand iau contactul.af fi cea mai eleganta metoda!Imi puteti spune un model de electrosupapa ce mi-ar fi bun?si unde as putea gasi.m-am gandit si la injector de masina dar are un diametru cam redus si nu cred ca imi va fi bun :( Intre timp m-am mai invartit pe internet si am dat de electrovalva pt autoturisme pe GPL .. dar ceva concret nu am vazut.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
dorel_81 Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Poti cauta prin targuri electrovalve auto care se monteaza in circuitul de alimentare cu benzina. Sunt de dimensiuni mici si poti monta asa ceva direct pe furtunul dintre rezervor si carburator. Nu stiu exact sa-ti recomand o serie sau un anumit tip dar trebuie sa gasesti ceva sa-ti incapa acolo in acel spatiu mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum