ironickSQUAD Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Vreau sa montez o antena externa pentru un GA628 (sau T10) Ericsson. Are cineva o schema de antena ? O folosesc pe aia care o are (elicoidala) dar ce cablu folosesc intre antena si telefon ? Ce lungime maxima de cablu pot sa folosesc ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 ironickSQUAD te rog sa-ti micsorezi avatarul la 100/100 Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat August 22, 2005 Autor Partajează Postat August 22, 2005 DONE.Cu antena mea cum ramane ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Despre antene habar nu am... Link spre comentariu
EPSICOM Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Este ceva pe aici http://www.epsicom.lx.ro/docdown/ep0037.pdf Usor de realizat. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat August 29, 2005 Autor Partajează Postat August 29, 2005 Dar eu vreau omnidirectinala. Vreau sa montez telefonul in masina ( si nu prea are semnal din cauza ecranarii ) Link spre comentariu
fenobarbital Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Ca sa nu mai deschid un tread nou l-am inviat pe asta; As vrea sa aflu cam ce fel de rezolvari ati gasit sa rezolvati problema lipsei de semnal sau a semnalului slab la mobil in zone "cu probleme". Pe mine m-ar interesa in special sa aduc semnalul in casa in unele locuri in care nu am, pentru terminale UMTS (2100Mhz), (asta ca sa nu nominalizez operatorul) si am inteles ca ar fii urmaoarele solutii:-repetorul iese din calcul din start pentru ca e prea scump de cumparat; cu unul "homemade" am sanse mari sa generez zgomot si sa perturb functionarea altor telefoane de pe acelasi BTS (cred)-o antena in exterior (unde este semnal ) si una in interior, ambele legate printr-un cablu intre ele (cu toate ca pare aiurea, chiar functioneaza)-o antena legata prin cablu direct la terminalul mobil, care devine astfel "imobil" si in plus tendinta generala e sa dispara conectorii pt antena externa la toti producatorii de terminale (lipsesc la toate chinezariile operatorului amintit). mai am 2 intrebari nerusinate:-as putea oare avea ceva rezultate daca folosesc o antena baston de la un router? (2,4GHz)-are cineva concret dimensiunile antenei logperiodice a lui WA5VJB pe care-o vinde si epsicom?Ca o concluzie personala, pot spune ca sint dezamagit de lipsa de interes generala pentru rezolvarea unor probleme pina la urma practice; diferiti useri din RO, pe diferite forumuri au ridicat problema la un moment dat, dar inafara unor sugestii de unde sa-ti cumperi o antena externa.. pauza. Venea cite unul, intreba ceva, isi rezolva oarecum problema sau abandona si gata Link spre comentariu
Vizitator iudanlog Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 inafara de gsm repeater care se gasesc la www.nuamsemnal.ro desi sunt cam scumpe nu cred ca exista ceva care sa functioneze cu adevarat inafara de amplif activ sau repeater pentru gsm antena = cablu = antena am incercat-o fara nici un rezultat deci teoria cade...... pana la urma o sa achizitionez un gsm repeater si revin cu noutati. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 am un nokia 5 mii nu stiu cit care tine bateria vreo 4 zile, si o antena auto cu mufa pentru nokia asta, nouale tin degeaba ca nokia nu merge decit pe orange sau vodafone si eu am cosmotete intereseaza ? Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 inafara de gsm repeater care se gasesc la http://www.nuamsemnal.ro desi sunt cam scumpe nu cred ca exista ceva care sa functioneze cu adevarat inafara de amplif activ sau repeater pentru gsmantena = cablu = antena am incercat-o fara nici un rezultat deci teoria cade......pana la urma o sa achizitionez un gsm repeater si revin cu noutati.Cauta dupa Biquad antena. Vei ramane uimit ce usor e sa-ti construiesti singur o antena. Desigur este o antena directionala dar vei gasi ce-ti doresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum