Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

goldstar tcc 630

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

pai ar trebui sa calculezi din montaj ce curent trece prin led-ul respectiv pentru a stii ce led sa pui acolo. vezi ce tensiune i se aplica si ce rezistenta de limitare are. daca e vorba de o sursa de curent constant atunci comanda sursa pana masori ce curent injecteaza. nu am inteles ce-i cu fototranzistorul. e defect? lipseste?

Link spre comentariu
Vizitator sorinir

Buna!Jucaria e la un atelier de depanare, dar tehnicianul nu se descurca cu el.Nu ii lipseste piesa incriminata. Dar nu are schema electrica a lui si a zis ca nu stie ce sa puna in locul componentei defecte. De asta am apelat la forum. Pentru un sfat sau o schema de la cei cu experienta.

Link spre comentariu
Vizitator sorinir

Merci Schema aceasta am gasit o si eu. E pentru TCC 670 ceea ce am eu.Ma gandesc la faptul ca pot fi cam aceleasi componente. Dar m-am blocat la cautarea perechii fototranzistorului pe panoul detasabil. Cei de pe corp il-am gasi dar nu le inteleg codul "C103".In catalog de fototransistori nu au codul asta.Poate ma ajuti sa-mi dau seama care ar fi. Nu-s foarte in tema cu electronica. Oricum incerc sa ma mai documentez si eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări