Vizitator sorinir Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 As vrea si eu o schema a cestui aparat sau daca stie cineva ce cuplaje optice foloseste pentru transmisia intre fata detasabila si aparat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Va Salut ! daca se poate mai multe informatii despre goldstar tcc 630. Asteptam. Link spre comentariu
srdjan Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 pai ar trebui sa calculezi din montaj ce curent trece prin led-ul respectiv pentru a stii ce led sa pui acolo. vezi ce tensiune i se aplica si ce rezistenta de limitare are. daca e vorba de o sursa de curent constant atunci comanda sursa pana masori ce curent injecteaza. nu am inteles ce-i cu fototranzistorul. e defect? lipseste? Link spre comentariu
Vizitator sorinir Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Buna!Jucaria e la un atelier de depanare, dar tehnicianul nu se descurca cu el.Nu ii lipseste piesa incriminata. Dar nu are schema electrica a lui si a zis ca nu stie ce sa puna in locul componentei defecte. De asta am apelat la forum. Pentru un sfat sau o schema de la cei cu experienta. Link spre comentariu
srdjan Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 vezi daca te ajuta asta: http://elektrotanya.com/PREVIEWS/394856 ... .pdf_1.png Link spre comentariu
Vizitator sorinir Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Merci Schema aceasta am gasit o si eu. E pentru TCC 670 ceea ce am eu.Ma gandesc la faptul ca pot fi cam aceleasi componente. Dar m-am blocat la cautarea perechii fototranzistorului pe panoul detasabil. Cei de pe corp il-am gasi dar nu le inteleg codul "C103".In catalog de fototransistori nu au codul asta.Poate ma ajuti sa-mi dau seama care ar fi. Nu-s foarte in tema cu electronica. Oricum incerc sa ma mai documentez si eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum