mihaikorg Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 =)))))))))))))))))) asta a sunat ceva de genul subwooferul 2012 )) adus de la mayasi Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Crede si nu cerceta ! Apuca-te de treaba cu incredere si te vei convinge , de altfel denumirea comerciala in engleza vin tocmai de la porecle Earthquarker si Afterburner , practic spun totul ....eu as fi botezat boxele Terror , ca sa fie mai impresionant , dar Dnul Cerwinski , proiectantul si fondatorul firmei Cerwin Vega ( se pare ca a fost un matematician din Iasi , a emigrat inainte de al doilea razboi mondial in SUA ) a hotarat altfel...Spor la treaba ! Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 Sonorizari in exterior sau interior ? ca diferenta e esentiala , oricum iti recomand o constructie de foarte mare randament horn pliat cu 18P300 gen CERWIN VEGA L36 , vezi ca primul desen este cotat in inch ( 1 inch = 25.4 mm ) si este vedere in sectiune exact prin mijloc , are dimensiunile exterioare oarecum maricele 36x36x24 inch Asa mi-ati spus in discutia cealalta.Difuzorul meu se aseamana destul de mult cu acela diferentele (principale) fiind ca difuzorul meu are 600 w cu un db. mai mult iar la frecventa al meu coboara pana la 38Hz fata de cel rcf care cobora pana la 35 Hz.Asadar pot pune difuzorul in incinta aceea de 36x36x24 inch ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Este posibil sa gresesti , 38 Hz sa fie limita declarata de producatorul incintelor ( Work ) in cutia aceea , nicidecum un parametru al difuzorului , sigur coboara mai jos , nu iti face probleme , majoritatea aparaturii profesionale ( mixere sau amplificatoare de putere ) au filtre subsonice , care este bine sa fie folosite , si nu prea mai conteaza frecventa de rezonanta....protejeaza difuzoarele prin limitarea excursiei mecanice.... Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 sau ar mai fi o varianta,dvs. ati spus ca ati facut multe si deja stiti despre ce e vorba. Eu unul nu prea am incredere in tamplari....daca e as putea face la dvs. incinta ? si daca da cam cat m-ar costa? Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 mai ales daca nici nu stiu cum sa calculez o astfel de incinta...ma cam depaseste )) iar la mate sunt varza. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 mai ales daca nici nu stiu cum sa calculez o astfel de incinta...ma cam depaseste )) iar la mate sunt varza.OK , da-mi pe mp numarul de tel si te duc la tamplarul care a facut minuni ( nu ma refer la cel din biblie !!! ) , are CNC , lucreaza ireprosabil , om de incredere ! Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 v-am dat numarul,cum facem sa intru in legatura cu ''creatorul''? dar aveti idee cat ma va costa? Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 Apropo vroiams a va mai intreb cum se numeste tipul ala de incinta de la CV si cum se numeste cel din poza pe care am pus-o mai jos si ce parere aveti despre el Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Incinta din poza atasata de tine e un Back Loaded Horn. http://www.quarter-wave.com/Horns/Back_Horn.pdf Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 si ce parere ai despre el? cum e fata de band pass sau bass reflex? Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 11, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2010 Dn-ul hpavictor,va rog sa imi spuneti cum pot lua legatura cu cel care face incintele. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Putina rabdare , nu raspunde la tel , o fi plecat la pescuit sau la mare , ca e weekend..... Link spre comentariu
mihaikorg Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 ok, abia astept sa-l fac sa bag teroarea in lume Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum