yo9hnf Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 De varianta ajustabila , sau cu alte valori de tensiuni fixe, a lui LM2575 sau LM2576 si 2577 n-ai auzit ? http://www.national.com/ds/LM/LM1575.pdfSorry ! Am cautat scurt pe imnagini si am vazut ca scria 5.0V. Greaseala mea! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 Deci pana la urma merge sa folosesc lm2576?Aveti cumva vreo schema ceva? eu nu gasesc nimik, doar cea din datasheet! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 Dupa cum mam uitat atent pe datasheetul lor eu zic ca merge, doar ca trebuie sa folosesc mai putine spire in primar.Au exact acelasi principiu de functionare, doar ca unul e ridicator iar ce am eu este coborator!O sa incerc un montaj cu el sa vedem ce iese! Link spre comentariu
radusa Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Au total alt principiu de functionare si parerea mea e ca nu va merge. Foloseste 555 cu schema din prima pagina sau mai cauta pe net scheme simple cu separare galvanica. Exista si cu CD4049 si cu tranzistoare. Oricum bine ar fi sa ai un feedback de pe iesire ca sa nu te mai complici cu un alt stabilizator liniar dupa. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 Sau mai simplu : In locul acelui traf, puteti pune unul 220V-55V, si cu 24V in primar, ar iesi cca.5-6V in secundar. Asta nu functioneaza la la 50hz? ca sa o fac la 50khz ca sa pun spire mai putine, ce trebuie sa modific? nu am folosit niciodata 555 Acum arunc un ochi pe datasheetul lui ca sa vad poate imi dau seama cum functioneaza!! Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 circuitul postat de tine deja merge pe la 20kHz.cauta "555 calculator" pe google, si te lamuresti. pe tine te intereseaza functionarea ca astabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum