Vizitator savagabriel Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Salutare tuturor!Am si eu o problema cu 2xTDA2050!Fiti atenti:Miam facut un amplificator stereo cu doua TDA2050 !! Este alimentat dintro sursa de calculator la+12 ,0 ,-12!Merge destul de bine! Chiar foarte bine! Acum apare problema! Cand i dau drumu si sunt legate boxele (de 200w,8 ohmi) merge lux, dar iam dat drumu fara o boxa pe un canal si mi sa ars rezistenta R4 de 2,2 ohmi,si daca am schimbat boxa pe canalu care mi sa ars rezistenta mi sa ars si pe celalat canal R4!Deci daca i dau drumu fara boxe mi se ard R4, se inegresc si iasa un fum din ele de numa!Daca i dau drumu cu boxele legate merge mult si bine!Ce poate fii??? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Normal are protectie si pentru cazul cand nu este sarcina (difuzorul) conectata. Este foarte posibil ca TDAul tau sa fie facut pe vapor . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Cele mai bune TDA2050 le gasesti in tvc.Grundig(cel la 100hz).Cauta pe la ateliere de depanare si schimba-le,eventual daca gasesti etajul final cu totul il folosesti ca atare(este un modul+radiatorul de racire) si sunt 4 buc. pe modul. Link spre comentariu
Vizitator savagabriel Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Cele mai bune TDA2050 le gasesti in tvc.Grundig(cel la 100hz).Cauta pe la ateliere de depanare si schimba-le,eventual daca gasesti etajul final cu totul il folosesti ca atare(este un modul+radiatorul de racire) si sunt 4 buc. pe modul.Pai asa rele sunt TDA-urile astea 2050??Datimi voi un sfat sau o alta varianta de amplificator care sa nu mai faca figuri dinastea!!Vreau sa fac un lucru bun!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum