Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display cu o mica problema

valentinleonte

Postări Recomandate

Dupa cum se observa si in imagine unele zone de pe display nu se mai aprind bine dupa ce am montat gresit panglica tunerului la restul sistemului. Daca stiti cum se poate rezolva acest inconvenient va rog sa ma ajutati. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentinleonte

7

• zal

3

• remus68

1

• suat

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu exista "sechele" la VFD, aveti scurgeri de curent intre pinii VFD-ului, ai integratului sau chiar intre firele panglicii-posibil ceva mizerie pe baza de carbon, pasta decapanta acida, etc.

Link spre comentariu

Ok m-am linistit...din cele spuse de voi inteleg ca acest tip de display ori merge ori nu merge. Singura chestie care ar putea sa afecteze este un spray auto WD40 folosit de mine pentru a facilita contactul intre pinii de la cablul panglica.

Link spre comentariu

Din pacate nu panglica de conectare este de vina...am curatat totul perfect....am desfacut mufele si le-am curat ....din pacate fenomenul persista.

Link spre comentariu

Integratul de comandă e tip smd şi are mizerie pe el?Cunosc un caz asemănător la un casdeck, cînd vară fiind, i-a curs de pe frunte o picătură de transpiraţie depanatorului chiar pe procesorul cu rol şi de afişare şi a rămas afişorul cu segmente care se ''bîlbîiau'' permanent. :sparge:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Chiar ati ramas fara nici o idee. Eu tot verific dispaly-ul si nu stiu de unde sa incep....Dupa ce am tot umblat prin el din pacate nici M-inutele Si S-ecundele nu se mai vad .

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări