valentinleonte Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Dupa cum se observa si in imagine unele zone de pe display nu se mai aprind bine dupa ce am montat gresit panglica tunerului la restul sistemului. Daca stiti cum se poate rezolva acest inconvenient va rog sa ma ajutati. Multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Acum panglica este montata corect si tot nu functioneaza? Link spre comentariu
valentinleonte Postat Iunie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2010 Acum pamblica este montata corect ,functioneaza totul corect, doar ca display-ul a ramas cu mici sechele... Link spre comentariu
suat Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 sechele... adica acolo unde iti afiseaza ora exacta... iti stau aprinse oarecum si alte elemente decat trebuie.. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Nu exista "sechele" la VFD, aveti scurgeri de curent intre pinii VFD-ului, ai integratului sau chiar intre firele panglicii-posibil ceva mizerie pe baza de carbon, pasta decapanta acida, etc. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 Ok m-am linistit...din cele spuse de voi inteleg ca acest tip de display ori merge ori nu merge. Singura chestie care ar putea sa afecteze este un spray auto WD40 folosit de mine pentru a facilita contactul intre pinii de la cablul panglica. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Unele segmente se aprind în funcţionare şi dacă pui degetul pe terminale, deci spay-ul folosit probabil că a lăsat urme de lichid în soclul panglicii. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Din pacate nu panglica de conectare este de vina...am curatat totul perfect....am desfacut mufele si le-am curat ....din pacate fenomenul persista. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Integratul de comandă e tip smd şi are mizerie pe el?Cunosc un caz asemănător la un casdeck, cînd vară fiind, i-a curs de pe frunte o picătură de transpiraţie depanatorului chiar pe procesorul cu rol şi de afişare şi a rămas afişorul cu segmente care se ''bîlbîiau'' permanent. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Iunie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2010 Integratul de comanda nu este smd. Am curatat absolut totul si in ajutor atasez si manualul service. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Iunie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2010 Chiar ati ramas fara nici o idee. Eu tot verific dispaly-ul si nu stiu de unde sa incep....Dupa ce am tot umblat prin el din pacate nici M-inutele Si S-ecundele nu se mai vad . Link spre comentariu
valentinleonte Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Revin cu vesnica problema a display-ului.Nu stiu ce sa schimb VFD-ul sau integratul ce comanda VFD-ul PD4171, ambele sunt ff greu de gasit si ff scumpe. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 E o problemă de integrat, nu ai ce să-i faci, decît să-l înlocuieşti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum