adi_0106 Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 am stat eu intr-o zi si m-am gandit .... oare dintre un cond de 15.000 deala mare (vechi) cu dimensiuni mari si unul de 15.000 deasta nou mic cat un tub de film de aparat de fotografiat (asta am pe aici pe masa si cu asta am facut comparatia) .... care e mai bun ??? nu luam in calcul ca cel vechi poate fi uscat cele 2 inamgazineaza la fel de multa tensiune ??? :? Link spre comentariu
Cristiano Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 Tensiunea maxima e scrisa pe capsula. De obicei, cand capsula e mai mare, tensiunea maxima suportata e si ea mai mare. cele 2 inamgazineaza la fel de multa tensiune ??? :? :lol: :lol: Link spre comentariu
cristimm Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Daca asta nou e ceva de calitate atunci raspunsul este DA. Tehnolohia a avansat suficient de mult ca sa se poata fi fabricati condensatori de dimensiuni mult mai mici. Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 Atentie si la curentul pe care il suporta , un condensator mic disipa mai putina caldura ca unul mare si are sanse sa se supraincalzeasca la un curent tzeapan . De exemplu exista condensatori de back-up cu capacitate foarte mare extrem de mici dar suporta numai cativa miliamperi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum