Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

adobe reader 9

mercenarx

Postări Recomandate

salutare!cum pot face sa am acces la tools (full bineinteles) la adobe reader?nu stiu cum sa fac setarea asta ...la customize ma anunta ca : < only available when rights document are enabled>este vb de adobe reader 9ideea este de a face unele marcaje ,adnotari,incercuiri pe diferite documente pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

7

• hugo

2

• MifTy

2

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

Varianta gratuita a PDF-XChange Viewer include si unele unelte ce te pot ajuta.

cool !thx !mai am o intrebare!modifIcarile, le poti sterge numai cu varianta PRO, sau se poate si in varianta FREE?ca nu prea reusesc sa mai sterg ceea ce modific..
Link spre comentariu

Cu varianta free portabila pot face si modificari, stergeri ale "modificarilor" deja facute.Daca vrei sa modifici si textul original, o varianta free este utilizarea OpenOffice.org impreuna cu pluginul "sun-pdfimport". Daca pdf-ul este de format text va fi importat in OpenOffice Writer iar daca este de format imagine va fi importat in OpenOffice Draw.

Link spre comentariu

Cu varianta free portabila pot face si modificari, stergeri ale "modificarilor" deja facute.Daca vrei sa modifici si textul original, o varianta free este utilizarea OpenOffice.org impreuna cu pluginul "sun-pdfimport". Daca pdf-ul este de format text va fi importat in OpenOffice Writer iar daca este de format imagine va fi importat in OpenOffice Draw.

m-am lamurit in fine!functia "cut" nu era in toolbar , de aceea nu puteam sterge modificarile (click dreapta pe modificare->cut->sters)cu erase nu se pot sterge decat modificarile facute cu "pencil"nu sunt interesat de modificari asupra documentului propriu-zistotul e ok acumthx again
Link spre comentariu

poet si electronist :aplauze tare de tot !good choice! keep going !deci versiunea platita sa inteleg...

cine, suflete, eu???să înţeleg că mi te-ai uitat pe blog... dacă citeai şi comentariile aflai că nu sunt ale mele catrenele alea, ci ale unui arab mort de vre-o 15 secole...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări